EPS80 homlokzati polisztirol szigetelés

EPS80 polisztirol lapok jelölése: piros csík

Felhasználás: Fal, lakóépületek homlokzatainak külső oldalán, homlokzati hőszigetelő rendszerben történő felhasználására.

Eps szigetelés hővezetési tenyező: 0,036-0,038 W/(m2/K) - a gyártó által ismertetett érték
Tűzveszéllyességi oszt: nehezen éghető. Polisztirol hőszigetelő tábla méretek: 50x100cm

Közvetlen polisztirol beszállítóink: Thermodam, Bachl, Austrotherm

A homlokzati hőszigetelő anyagok ára folyamatosan változik, viszont webáruházunk mindig aktuális. Erre garanciát vállalunk.

A polisztirol szigetelés továbbá felhasználható födém szerketek, padló lefelé hűlő síkján, vagy elemes homlokzat burkolat mögött átszellőztetett légréssel utólagos hőszigetelésnek.

A polisztirol szigetelő anyag milyen jellemzőkkel rendelkezik?

Az eps homlokzati hőszigetelés ÁR mindig a legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik. A legkedvezőtt árkategóriájú termék. A falazatok hőátbocsátási tényező eps esetén igen komoly javulást fognak eredményezni. Már egy B30-as falazat esetén is 15 cm-es hőszigetelő táblákkal igen komoly,  0.2 W/m2K értéket tudunk elérni.

A hővezetési tényező 0,036 W/mK. A nikecell szigetelés felrakása történhet polisztirol ragasztóval vagy ragasztó habbal. Fontos, hogy az expandált polisztirol pont-peremmel legyen megkenve, ezzel is a légtömörséget növelve minnél jobb értékeket tudunk elérni.  Az eps szigetelő anyagok rögzítését ragasztás mellett főleg használt ingatlanoknál dábelezni szükséges.

A hőszigetelési tényező azt mutatja meg, hogy milyen mértékben szigetel az anyag. Itt a minél kisebb szám a cél.  A terhelhetőség és a hőszigetelő képesség együttesen határozzák meg azt, hogy mit várhatunk egy anyag típustól. Nem mehetünk el a nyomószilárdság mellett sem, ez a mechanikai hatásoknak való ellenállást mutatja meg. Csak olyan anyag beépítése javasolt, melynek ez az értéke meghaladja a 80 kPa-t.
A külső hőszigeteléshez ajánlott rendszer. Utólagos hőszigeteléshez is kiválóan alkalmas az elemes homlokzati burkolat. Nem csak a homlokzaton alkalmazható kiváló eredményességgel, hanem a padló és a födém kapcsán is kihasználhatóak a benne rejlő előnyök. A tűzveszélyességi szempontból is biztonságosnak ítélt alapanyag egyszerűen felhasználható, a megfelelő ragasztóval és kiegészítőkkel társítva pedig időtálló minőséget kaphatnak vásárlóink. Ismerje meg komplett homlokzati hőszigetelés rendszereinket is, melyek egy csomagon belül tartalmaznak minden szükséges alapanyagot és elemet!

Ezekre a kulcsszavakra is megtalál:
eps, nikecell, polisztirol,  nikecell árak, szigetelő árak, szigetelőlap ár, eps szigetelés, polisztirol lap, polisztirol gyöngy,  nikecell dübel, eps 80, hungarocell, cm szigetelés, szigetelő, szigetelő anyagok, szigetelőanyag ár, hungarocell árak, 1 szigetelő anyag árak, szigetelő lemez,