EPS 80 Polisztirol Hőszigetelés

EPS 80 lemezek (Hungarocell) kedvező áron, országos kiszállítással.

EPS80 polisztirol lapok jelölése: piros csík
Hőátbocsátási tényező: 0,036-0,038 W/(m2/K)
Hőszigetelő tábla mérete: 50x100 cm

Az EPS 80 hőszigetelő lemez kiváló választás homlokzatok, tetők és padlók hőszigetelésére. A lemezek nagy nyomószilárdsággal és kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, mindezt elérhető áron.

Hőszigetelő lap beszállítóink: Thermodam, Masterplast (Hungarocell), Bach, Austrotherm, Baumit

Felhasználás:

Az EPS 80 hőszigetelő lemez ideális választás homlokzatok, tetők és padlók hőtechnikai szigetelésére. Kiválóan alkalmas külső hőszigetelő rendszerekben való alkalmazásra, jelentősen javítva az épület hőmérsékleti komfortját és energiamegtakarítást eredményezve.

EPS 80 hőszigetelés ár:

Webáruházunkban mindig naprakész áron vásárolhat EPS 80 hőszigetelő lemezeket. Kiemelkedően kedvező ár-érték arányt kínálunk, hogy Ön a legjobb befektetést tehesse otthona hővédelmébe.

Jellemzők:

  • Vízszigetelő képesség: Az EPS 80 lemezek vízszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, így megvédik az épületszerkezetet a nedvesség behatolásától.
  • Tartósság: A lemezek nagy nyomószilárdsággal bírnak, ellenállnak a mechanikai behatásoknak és hosszú élettartamot biztosítanak.
  • Könnyű súly: Az EPS lemezek rendkívül könnyűek, így a szerelésük egyszerű és nem terhelik az épületszerkezetet.
  • Egyszerű szerelés: A lemezek könnyen vághatók, méretre szabhatók és rögzíthetők. Rögzítésük történhet ragasztással, dübelezéssel vagy mindkét módszer kombinációjával.
  • Környezetbarát: Az EPS 80 lemezek újrahasznosíthatóak és nem bocsátanak ki káros anyagokat a környezetbe.

Hőszigetelési tényező:

Az EPS 80 hőszigetelő lemezek kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, 0,036 W/mK hővezetési tényezővel. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan gátolják a hő átadását, így télen melegen, nyáron pedig hűvösen tartják otthonát.

Hőszigetelés kivitelezés:

Az EPS 80 lemezek kivitelezés egyszerű és gyors. A lemezek ragasztóhabarccsal rögzíthetők a falazatra, majd dübelekkel is biztosíthatók. A szereléshez javasolt a gyártó utasításait követni.

Előnyök:

Az EPS 80 hőszigetelő lemezek használata számos előnnyel jár:

  • Energiamegtakarítás: A hőveszteség csökkentése jelentősen alacsonyabb fűtési és hűtési költségeket eredményez.
  • Pénzmegtakarítás: A hőszigetelés befektetés, amely hamar megtérül a rezsiköltségek csökkenése révén.
  • Komfortosabb hőmérséklet: A hőszigetelt otthon télen melegebb, nyáron pedig hűvösebb marad, komfortosabbá téve a lakókörnyezetet.
  • Növelt ingatlanérték: A hőszigetelt ingatlanok értékesebbek a piacon.

Kiegészítő termékek:

Webáruházunkban komplett homlokzati hőszigetelő rendszereket is talál, melyek minden szükséges elemet tartalmaznak a hőszigetelés szakszerű kivitelezéséhez. Ezen kívül ragasztóhabarcsot, dübeleket, hálót és egyéb kiegészítő termékeket is kínálunk.

Ne várjon tovább, rendelje meg EPS 80 hőszigetelő lemezeit webáruházunkban és kezdje el otthona felújítását