Grafitos hőszigetelő rendszer

Miért jobb a grafitos hőszigetelés?

Kisebb vastagsággal ugyanolyan hőszigetelési értéket tud elérni, mint egy vastagabb eps (fehér) hőszigetelő lappal. A hőszigetelő rendszer webáruház igen kedvező árakat kínál partnereinek!

A hőszigeteléssel kapcsolatban gyakran felmerülő igény, hogy vastagsága csökkenthető legyen, ám a hőszigetelési képesség hatékonysága megmaradjon. Ezt a célt szolgálják a grafitos hőszigetelő rendszerek. Kifejezetten alkalmasak olyan területekre, ahol a hagyományos szigetelő lapok túl vastagnak bizonyulnak. Műemlékvédelem alatt álló ingatlanoknál, speciális homlokzati kialakításnál, ablakok környékén gyakran esik a választás a grafitos hőszigetelő rendszerek kínálta előnyökre. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a könnyen beépíthető elemek maximális biztonsággal szolgálják az otthon melegét. Webáruházunkban többféle vastagság és felületi kialakítás közül válogathatnak vásárlóink.

szöveg A polisztirol szigetelésen belül kifejezetten keresett a grafitos polisztirol, hiszen a hagyományos expandált lapokhoz képes további előnyökkel rendelkezik az. A tapasztalatok azt mutatják, hogy akár 20-30%-kal jobb szigetelés érhető el segítségével, mint az azonos vastagságú polisztirol lapokkal. Mit tud a grafitos hőszigetelés? A grafitos polisztirol, miként nevéből is adódik, grafitport tartalmaz. Ez kerül hozzá a hagyományos expandált lap anyagához, javítva ezzel annak hőszigetelő képességét. Ennek hatalmas előnye, hogy ugyanolyan vastagságú grafit szigeteléssel jelentősen jobb hőszigetelés érhető el. Vannak olyan helyzetek, amikor nem mindegy a falra kerülő hőszigetelő réteg vastagsága. Tipikusan ilyen az ajtók és ablakok környéke, ahol egészen egyszerűen nincs elég hely ahhoz, hogy vastag hőszigetelést helyezzünk fel. A grafitos hőszigetelő alaprendszerek tartalmazzák a grafitos hőszigetelő lemezt, a ragasztót és az üveghálót. Ár/érték arányuk rendkívül kifizetődő mivel hőszigetelő értékük magasabb az eps hőszigetelő lapokénál ráadásul a kivitelezésük nem tér el a normál polisztirol szigetelés kivitelezésétől. A szigetelő rendszer minden alapanyaga magas minőséget képvisel, az adott rendszerek ára a grafitos hőszigetelő lap vastagságával egyenes arányban növekszik. A hőszigetelés tartós kialakításához szükség van még a grafitos polisztirol vastagságához megfelelő hosszúságú és mennyiségű dűbelre illetve a sarkok védelme érdekében élvédőkre, amelyek szintén rendelkezésre állnak, és a hőszigetelő rendszer kiegészítők menüpontban találhatók. A rendszer fedésére vödrös Texturato (kapart, dörzsölt), Terra (kapart, dörzsölt), Szilikon (kapart, dörzsölt), illetve zsákos Putz alapvakolatok közül tudunk válogatni.