Hőszigetelő rendszer kiegészítők

Kőzetgyapot, polisztirol és grafitos hőszigetelő rendszerek kiegészítő termékei, de NEM elengedhetetlenek. Dűbelek, élvédők, indító profilok!

A homlokzati szigetelés egyre gyakrabban választott felújítási munkálat. A megfelelő minőségben kivitelezett megoldásnak köszönhetően a mindennapok energiatakarékosabbá tehetőek, és az ingatlan értéknövekedése is elérhető. A rendszerint alkalmazott polisztirol és grafitos hőszigetelő rendszerek mellett a kőzetgyapot is nagy népszerűségnek örvend. A külső és a belső szigetelés kapcsán egyaránt érdemes a hőszigetelő rendszer kiegészítők kínálatában is körülnézni. A dübelek segítségével strapabíró végeredmény születhet, de az élvédők és indító profilok is hasznos jellemzőket tudhatnak magukénak. Fedezze fel a korszerű alapanyagok kínálta előnyöket!

Ezen az oldalon minden olyan kiegészítő a rendelkezésünkre áll, amire csak szükségünk lehet egy tökéletes hőszigetelő rendszer kialakításához. Legyen szó, kezdőprofilról, dűbelről, hálóról, és élvédőről, mind a rendelkezésünkre áll kedvező áron. A rozsdamentes lábazati alumínium profil elengedhetetlen kezdő kellék homlokzati hőszigetelés során.  A dűbelek két fő csoportra oszthatók, acél illetve műanyag beütőszeggel ellátottakra, legyen szó beton, tömör- üreges tégláról, megtalálható a hozzá megfelelő fajtájú és méretű dűbel. Felhasználásuk gyors és egyszerű, legtöbbjük méretellenőrzést lehetővé tévő színkódos hosszjelöléssel van ellátva. Mindemellett a ragasztóhab és a dűbeltárcsák is rendelkezésünkre állnak, fából készült épületek valamint ereszdeszkák szigetelésének a rögzítésére. A szigetelő rendszer bevonatát 145g/m2 sűrűségű Polisztirol üvegszövet hálóval erősítjük, majd nem utolsó sorban a sarkok védelme érdekében alumínium és műanyag hálós élvédők közül válogathatunk.