Családi ház hőszigetelése

Családi ház hőszigetelése

Hőszigetelési tevékenységünket a családi házak esetében is széles körben alkalmazzuk.


Amennyiben családi ház hőszigetelésével kapcsolatban érdeklődik, ügyfélszolgálatunk szívesen válaszol a kérdéseire, illetve a tájékoztatás mellett akár INGYENES felmérést is végzünk. Teikintse meg hőszigetelő referenciáinkat!


Amennyiben úgy dönt, hogy a teljes homlokzatot hőszigetelteti, akkor az ábránkból is jól látszik, hogy a fűtés megtakarítása 20-40 % közé tehető. Ennek az aránya természetesen függ a tégla minőségétől, a hőszigetelés vastagságától és számos más építőanyagtól is. Családi ház hőszigetelés árainkat telefonos megkeresését követően nagyságrendileg megtudjuk adni, majd személyes felmérést követően pontos szigetelés árajánlatot tudunk adni.

Hőszigetelőanyag árainkat a webáruházunkban azonnal megtekintheti. 

A hőszigetelés mellett cégünk foglalkozik NYÍLÁSZÁRÓK forgalmazásával és beépítésével, a további tevékenységünkről és az általunk forgalmazott termékekről több információt talál a honlapunkon.


Néhány hőszigetelő anyagunk: kőzetgyapot,EPS80, EPS100, grafitos polisztirol, üveggyapot.


Ingyenes személyes felmérés, garanciális munkavégzés!

Kivitelezés menete.

A felújítás költségeit több féleképpen lehet finanszírozni:


készpénz: megrendeléskor fizetendő 50% előleg, a beépítés befejezését követően fizetendő a maradék 50% (anyagilag ez a kedvezőbb megoldás)


részletfizetés: a mellékelt részletfizetési tájékoztatónak megfelelően, vagy akár személyre szabva.


Cégünk a kivitelezés mellett, akár a teljes munkafolyamatot is vállal, mivel a honlapunkon  megtekinthető anyagokat egy teljes projekt megvalósítása esetén jelentős kedvezménnyel biztosítjuk, így a végösszeg is  jóval kedvezőbb, mintha több céget bízott volna meg a különböző kivitelezések megvalósításával.

Természetesen nem csak a fent felsorolt kivitelezéseket tudjuk vállalni, hanem akár a teljes kivitelezést is a ceruza megfogásától a tetőfedésig.


Tekintse meg referenciáink, körülbelül 130 db munkánkat nézheti meg!