Panellakás homlokzati hőszigetelése

A Panellakás homlokzati hőszigetelése tartalma

Hőszigetelő tevékenységünket természetesen nem csak családi házaknál, hanem társasházaknál, vagy éppen panellakásoknál is alkalmazni szoktuk.


Amennyiben összeül a lakógyűlés és úgy dönt, hogy összefogva hőszigeteltetik a homlokzatot, mi szívesen küldünk önöknek egy kedvezményes árajánlatot, mely mellé ötleteket  is adunk az új kinézet eléréséhez.
Amennyiben úgy döntenek, hogy a teljes homlokzatot hőszigetelik, úgy a fűtés összköltsége általában 30%-al csökkenni szokott. Ez természetesen függ a téglától, a hőszigetelés vastagságától, illetve a panel többi korszerűsítésre váró részétől.


A kivitelezés mellett, akár a teljes munkafolyamatot is felvállalhatja cégünk, mivel a honlapunkon megtekinthető anyagokat egy teljes projekt megvalósítása esetén jelentős kedvezménnyel biztosítunk, így a végösszeg jóval barátibb, mintha több céget bíztak volna meg egyszerre. Természetesen nem csak hőszigetelő rendszereket, vakolatokat és nyílászárókat tudunk beszerezni, hanem akár a teljes kivitelezést is el tudjuk vállalni, a ceruza megfogásától, egészen a tetőfedésig.


Árajánlatadás:Termékeinkre, ha pontos méreteket mond, megközelítőleg pontos árat tudunk ajánlani, melyhez akár hitelkalkulációt is csatolhatunk. A kivitelezési munkálatoknál már más a helyzet. Ahhoz, hogy tudjunk mondani egy megközelítő és végül pontos árat, az egyik munkatársunknak a helyszínre kell fáradni és a felmérések után megfelelő szigetelésméretezéssel, akár anyaggal együtt is egy árat ajánlunk. Ehhez természetesen ugyanúgy hitelt is tudunk biztosítani, akár személyre szabva.


Ha felkeltettük figyelmét, a következő munkamenetet szoktuk követni:

A felújítás költségeit több féleképpen lehet finanszírozni:

Készpénz: megrendeléskor fizetendő 50% előleg, a beépítés befejezését követően fizetendő a maradék 50% (anyagilag ez a kedvezőbb megoldás)


Részletfizetés: a mellékelt részletfizetési tájékoztatónak megfelelően, vagy akár személyre szabva.