Lakásfelújítás

Amikor megfogalmazódik egy emberben a lakásfelújítás fogalma, akkor elsősorban a fő elemek jelennek meg, vagyis a falak, tető renoválása és az nyílászárók cseréje. Azonban az apró részletek mindannyira fontosak, mint főbb alkotók.


Felújításaink során anyagbeszerzést is tudunk vállalni, mely sok lakástulajdonosnak tetszetős, de vannak olyanok, akikben ellenszenvet kelt, ha a vállalkozó szerzi be az anyagot. Az anyagbeszerzésről minden esetben a tulajdonos rendelkezik, vállalkozásunk csak egy kisebb katalógust kínál az általunk forgalmazott termékről, melyet webshopunkban is megtekinthet.


Természetes árakat az online felületünkön nem minden esetben tudunk megjeleníteni, mivel az építőipari anyagárak rendszeresen formálódnak. Személyes találkozó esetén, majd a kivitelezési árajánlatunk átadásával egyben minden esetben számolt anyagmennyiséggel és minden anyagárral ellátott katalógust nyújtunk át, hogy össze tudja hasonlítani a piaci és a mi általunk kínált lehetőségeket!


Takarítás:


Főleg a régi időkben, sajnos nem volt megszokott egy kőművestől, hogy minden nap rendet rakjon a munkavégzés helyszínén. NÁLUNK A REND TERMÉSZETES, nem véletlen fut a meszker.hu honlapunk a rendlegyen.hu domain név alatt is, mely honlapon a takarítás a tevékenységünk között szerepel.
Miközben a honlapunkat böngészi és belső átalakítást is tervez, ajánljuk a referenciáink megtekintését. Rengeteg egyedi megbízásunk volt, melyeknél nagyon sok ötletet személyesen, vagy a honlapunkon keresztül nyújtottunk.