Kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek

Légáteresztő és tűzálló hőszigetelő rendszerek

Pár szó a kőzetgyapotról
  • Tűzálló ellenáll, az extrém  hőmérsékletnek.
  • Nem okoznak  gondot a szerkezetében természeti hatások pl:hideg-meleg levegő váltakozása, penészesedés, rothadás, baktériumok.
  • Légáteresztő nem szab gátat a pára vándorlásának a leszigetelt homlokzati falfelületen.
  • Hőhíd mentes felület.
  • Egészségre ártalmatlan, környezetbarát.
  • Hangszigetelő tulajdonság.

Kőzetgyapot hőszigetelés ára egy prémium termék, prémium ügyfeleknek!

A kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszerek tartalmazzák a kőzetgyapot lemezt, a Mineral Kleber kőzetgyapot ragasztót valamint az üvegszövet hálót. A kőzetgyapot alaprendszer remek választás, mivel hőszigetelő képessége kiemelkedő a többi alaprendszerrel összehasonlítva, mindemellett jó hangszigetelő, tűzálló és környezetbarát. Légáteresztő képességének köszönhetően régi építésű vályogházak esetében a legjobb választás, mivel a vályognak nagy a nedvszívó képessége ezáltal a párologtatása is nagy, a kőzetgyapot viszont engedi lélegezni ezáltal kiküszöbölhető a penész megjelenése az épületben. Mindemellett új építmények szigetelésére is kiválóan alkalmas. A kőzetgyapot lapok biztonságos rögzítéséhez szükség van még megfelelő mennyiségű és méretű fémbeütőszeges dűbelre valamint a sarkok védelme érdekében élvédőre is. Ezek a kellékek a hőszigetelő rendszer kiegészítők menüpontban állnak rendelkezésre.

A kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek előszeretettel választott megoldásnak számítanak. Nem csak a homlokzati hőszigetelés kapcsán alkalmazzák sokan, hanem a pincefödém és a két lakószint közötti szigetelés megvalósításakor is. A tűzvédelmi szempontból maximálisan megbízható alapanyag ellenáll a nedvességnek, így a baktériumok, gombák megjelenése is megelőzhető alkalmazásával. A légáteresztő kőzetgyapot „lélegző” felületet képez, s egyúttal a hőszigetelés terén is eleget tesz a felé támasztott követelményeknek. Az energia-megtakarítást és optimális hangszigetelést biztosító kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek a szükséges ragasztóval és üvegszövet hálóval együtt szerezhetőek be webáruházunkból.