Lábazati hőszigetelő rendszerek vakolattal

Lábazati gyöngyvakolataink 60 féle színben érhetőek el

A lábazati hőszigetelő rendszer összeállítása:

  1. Lábazati xps polisztirol lap
  2. Ep-klebespachtel vagy thermodam xps, polisztirol ragasztó
  3. Üvegszövet háló
  4. Sandtex lábazati alapozó
  5. Sandtex lábazati gyöngyvakolat
Lábazati hőszigetelő rendszer vakolattal
6 273 Ft -tól
7 108 Ft -tól
7 943 Ft -tól
8 778 Ft -tól
9 613 Ft -tól
11 283 Ft -tól
12 953 Ft -tól
14 623 Ft -tól
16 993 Ft -tól
17 878 Ft -tól
20 533 Ft -tól
22 303 Ft -tól
10 448 Ft -tól

A lábazati szigetelés a homlokzat kialakítása, vagy akár utólagos felújításának alkalmával egyaránt kiemelt jelentőséggel bír. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a minőségi alapanyagokkal végzett munkálat a megfelelő szakértelemmel társítva növeli az ingatlan értékét, ami egy esetleges értékesítés alkalmával nem elhanyagolható szempont. A lábazati szigetelő rendszer vakolattal együtt is beszerezhető. A szükséges négyzetméter ismerete legalább olyan fontos, mint az, hogy a lábazati szigeteléssel milyen célokat szeretnénk megvalósítani. Az időjárás viszontagságainak ellenálló vakolat megakadályozza, hogy bejusson a nedvesség a falazatba, így a penészesedésnek elejét véve. Az ingatlan egészséges belső mikroklímája is múlhat azon, milyen alapanyagok kerülnek felhasználásra a lábazati szigetelés esetében.

A lábazati hőszigetelő rendszereink elég komplexen lettek összeállítva, mivel ha nincs semmilyen kiegészítő anyag, akkor csak az élvédőket kell megvásárolni hozzá. Tartalmazzák a lábazati XPS lapot.

Nyomószilárdságuk 200-300 kPa a lábazati szigetelés vastagságától függően.

A lábazati hőszigetelő rendszer tartalmazza a ragasztót, hálót, a lábazati vakolatalapozó és a Sandtex lábazati vakolatot.

A lábazati gyöngyvakolat 60 féle színváltozatban érhető el. A lábazati hőszigetelő rendszer minden része magas minőséget képvisel, tartós és igényes védelmet biztosít az ingatlanunk számára.

A lábazati hőszigetelést érdemes műanyag helyett fémszeges dűbellel rögzíteni.