Lábazati díszvakolat Quarctex | Lábazati díszvakolat | Ár

Díszítővakolat lábazatra 60 színben

Természetes és Környezetbarát anyagokat tartalmaz. A Lábazati díszvakolat, épületek lábazati részeinek védő és díszítő bevonataként alkalmazzák. Webáruházunkban a Kingstone és Peakston s által gyártott Sandtext lábazati díszvakolat-ot forgalmazzuk. 60 fajta szín választható a színkártyából. A lábazati díszvakolat (gyöngyvakolat) 15kg-os kiszerelésben kerűl forgalomba.

1 vödör tartalma kb: 4,0-4,3m2-re elegendő.

A lábazati díszvakolatok esetében nem csak az időjárásnak való ellenállás az elvárás. A lábazat rendszerint fokozottan kitett a nedvességnek, ezért a falazat szárazon tartása kiemelt jelentőséggel bír. Nem véletlen, hogy a gyártók igyekeznek olyan alapanyagokkal a piacra lépni, melyek kimagasló minőséget képviselnek és egyúttal strapabíró megoldásként állnak rendelkezésre. A változatos színekben elérhető lábazati díszvakolatok között mindenki megtalálhatja azt az árnyalatot, ami leginkább passzol az elvárásokhoz és a homlokzat színéhez. Építkezés és lakásfelújítás alkalmával egyaránt jó szolgálatot tesz a kifejezetten a lábazat sajátosságaihoz kialakított alapanyag.

Fontos tudnivalók! Alapozás után legalább 6 óra elteltével kezdjük meg a felhordást, miután meggyőződtünk arról, hogy az alapozó teljes mértékben megkötött és száraz! Felhasználás előtt a  díszvakolatot keverőszárral alacsony fordulaton keverjük össze. Túlzott keverés az anyag felhabosodásához és elszíneződéséhez vezethet! Egy oldalon, egy töltésdátumú anyagot használjunk, vagy keverjük össze a szükséges mennyiséget egy nagyobb edényben. A  díszvakolatok párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használhatók. Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5°C–+25 °C között legyen. A vakolatot a kötés ideje alatt csapadék nem érheti! Termékeinkhez színezőanyagot, vagy más egyéb anyagot (a feltüntetett víz mennyiségén kívül), házilag hozzáadni nem szabad! Ügyeljünk arra, hogy az anyag felhordását és eldolgozását folyamatosan végezzük, mert a túlzott várakozáskor az anyag kötése megindul. Munkahézagot színhatár képzésnél szalagozással, vagy az élek mentén végezzünk. Egy falfelületet egy munkamenettel kell befejezni. A vakolat felhordását szemcsevastagságban, rozsdamentes glettvassal végezzük. A díszvakolat a felhordás során fehér színű, ezért a teljes száradást követően nyeri el végleges színhatását. A felhordás során ügyeljen arra, hogy a szemcsék elrendeződése egyenletes, zárt legyen, mert ebben az esetben garantált az alapfelület teljes fedettsége. A felhordást mindig egy irányban végezze! A felkent díszítővakolat-ot a teljes száradásig fagytól, csapóesőtől, nedvességtől védeni kell! Felhordás előtt a színt ellenőrizzék, mert felhordás után színreklamációt nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy a  díszvakolattal ellátni kívánt felületeket gondosan mérjék fel, s a szükséges mennyiséget egy megrendelésben adják le, mert a pótrendelésből származó termék színhatásában eltérhet. A színkatalógusban lévő színek tájékoztató jellegűek. Mivel a termék természetes ásványi anyagot tartalmaz, ezért a kőzet színébenkülönböző töltésdátum esetén színeltérés lehetséges. A termék felhasználása szakértelmet igényel!