Homlokzati vakolat alapozók

Szinezett homlokzati díszvakolat alapozók: Alkalmazásuk a díszvakolat felhordása elötti, épülethomlokzatok, betonfelületek, meglévő vakolatok felületének alapozása.

Lábazati és mélyalapozó: Alkalmazható kül-és beltérben egyaránt. Lábazati épületrészek mélyalapozására, díszvakolat felhordása előtt.

Vakolat alapozó kedvező áron!

A homlokzati vakolat alapozók mindegyike magas minőséget képvisel, felhasználásuk egyszerű, csupán a megfelelő mennyiségű vízzel kell hígítani és már megkezdhető felhordásuk. Megerősítik a vakolni kívánt alapfelületet, valamint megfelelő tapadást biztosítanak, a hígítás mennyiségénél figyelembe kell venni a hőmérsékletet valamint a falfelület nedvszívó képességét. Használatával kiegyenlítjük a falszívást, ezáltal csökkentjük a fal foltosodásának veszélyét! Felhasználási területük sokoldalú, legyen szó már meglévő épületek felújításáról, homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakításáról vagy új épületek vakolásáról, remek választást nyújtanak. Akár normál vagy szilikon, illetve lábazati vakolatról beszélünk, kínálunk hozzá megfelelő alapozót.

A homlokzat és a lábazat vakolása előtt a megfelelő alapozás kiemelten fontos. A jól megválasztott homlokzati vakolat alapozók hozzájárulnak a vakolat optimális tapadásához, elősegíti a végeredmény tartósságát. Nem csak kültéri használatra található meg az ideális alapozó, hanem beltéri alkalmazásra is. A falfelületek anyagától és egyéni sajátosságaitól függően eltérő nedvszívó-képességgel rendelkeznek. A homlokzati vakolat alapozók abban is segítséget nyújtanak, hogy ez kiegyenlíthető legyen, és így a foltos végeredmény elkerülhetővé váljon. Ismerje meg homlokzati hőszigetelő rendszereinket is! A minőségi márkák komplex rendszereket kínálnak, így mindent egy csomagban megtalálhat.