Kőzetgyapot hőszigetelés homlokzatra | Vakolható kőzetgyapot hőszigetelés

Légáteresztő homlokzati hőszigetelő anyagok

Igen nagymértékű fejlődés tapasztalható a kőzetgyapot hőszigetelés, azon belűl a homlokzati felhasználásra készűlt termékek terén. A megnövekedett igények miatt, nagyon fontossá vált a minőség és a felhasználás szélesítése. A kőzetgyapot hőszigetelés a nagy hőmérsékletnek ellenálló hőszigetelő anyag ami az esetleges tűz esetén, gátolja  a más helyiségekbe az átterjedést.

Közvetlen beszállítónk: Petralana, Isoroc, Knauf Insulation

Meghosszabítja a tűzoltóknak azokata az értékes perceket amíg a helyszínre érhetnek. De nem csak ez a legfontosabb szempont. A kőzetgyapot hőszigetelés, természetes alapanyagokból készűl, nem tertalmaz egészségre káros anyagokat, ellenáll a természeti korrózióknak, ( ezalatt az értendő: hogy az évek során során váltakozó évszakok igen nagy mértékben megterhelik a falak szerkezetét. Ugyan úgy dilettál mint bármi más anyag.), és a csapadék okozta rothatásoktól védő pajzsként funkcionál. A kőzetgyapot hőszigetelés lecsökkenti a szerkezetekre jutó hőterhelések mértékét, ezálltal meghosszabítja élettartamikat. Cégünk az ISOROC, PETRALANA, KNAUF fajta kőzetgyapot hőszigetelés-t forgalmazza. A termékek vezető gyártók anyagai, hőszigetelő értékben kiválóak. Testsűrűsége 90-110kg/m3. A használata során védőruházat, védőszemüveg ajánlott. A kőzetgyapot hőszigetelés por átmeneti bőrviszketést okozhat, tisztálkodást lehetőleg hideg vízzel végezzük. A kicsomagolása lehetőleg a felhassználási területen történjen.

A kőzetgyapot hőszigetelés homlokzatra is előszeretettel alkalmazott megoldás. A tűzvédelmi szempontból megbízható hőszigetelő anyaggal minőségi burkolatot kaphat otthona, melynek köszönhetően a falazat védve lesz az időjárás viszontagságaitól. A megfelelő hőszigetelő rendszer alkalmazása lehetővé teszi az egészséges belső mikroklíma kialakítását, hiszen a nedvesedés és a vele együtt járó penészesedés elkerülhető ilyen módon. A kőzetgyapot hőszigetelés homlokzatra kényelmesen alkalmazható, mindkét oldala ragasztható, lecserélése sem okoz problémát. A természetes alapanyagokból készült szigetelőanyag víztaszító tulajdonságokkal bír, ami nem elhanyagolható szempont a kültéri szigetelés esetében.