Homlokzatfestékek

A homlokzatfesték merőben megoldást jelent az épület esztétikus felület képzésére, vagyis színezésére. Homlokzatfesték több fajtája található webáruházunkban

Ezeknek a falfestékeknek mindegyike vizes hígítású, töltő és ragasztó anyaguk teljes mértékben környezetbarát. Kiváló fedést biztosítanak kültéri és beltéri felhasználás során egyaránt, jó a színtartó képességük, az acryl bázisú festékek mérsékelt, míg a szilikon alapú festékeknek nagyobb páraáteresztő képességük van. Időtálló falfestékek, száradásuk után mosható felületet adnak. Egyaránt alkalmasak a már meglévő épületek homlokzatának átfestésére, legyen szó vályog vagy egyéb falazatokról, alkalmazhatóak hőszigetelő rendszerek fedésére és nem utolsó sorban új építmények külső és belső falainak festésére. Kültéri falfestékünket ajánljuk meglévő falak átfestésére, felújítására. A nap által kiszívott, megfakult, kikopott homlokzatok felfrissítésére.

A megfelelő homlokzatfesték nagy segítséget jelenthet mind felújításkor, mint az újépítésű ingatlan homlokzati részeinek kialakításakor. A kültéri festékek felé fokozott követelményeket támasztanak az ingatlantulajdonosok. Az alapanyagnak megfelelő fedést kell biztosítani, de nem hátrány az sem, ha házilag is dolgozhatunk azokkal. Az időjárás viszontagságai rendszerint kihívás elé állítja a gyártókat. Az UV-sugarak és a nedvesség a homlokzatfesték legnagyobb ellenségei. Éppen ezért lényeges, hogy a választott alapanyag rugalmasan terüljön, megfelelő védelmet nyújtson a csapóesővel, a nedvességgel, és így a gombákkal, mohákkal szemben. A homlokzati és a lábazati festékek esetében a nedvesség falazaton kívül tartása az elsődleges szempont.