Légáteresztő szilikon díszvakolat

Szilikon homlokzati vakolat főbb jellemzői:

A legnagyobb páraáteresztő képességgel rendelkező homlokzati vakolat. Előrekevert termék, felhasználásra kész, silicon gyantát, ásványi és tulajdonság javító adalékanyagokat tartalmaz. Kapható 1,5mm kapart hatású, és 2mm gördülőszemcsés változatban.

struktúrák.png

Légáteresztő homlokzati vakolat akalmazási felületei:

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer. Meglévő és újonnan épült épületek homlokzati bevonataként, műemlékek nem téglából épült régi építésű házak homlokzatának felújításához. Használható kül-és beltérben egyaránt.

A szilikonos homlokzati vakolatok széles színválasztékban elérhetőek webáruházunkban. Az alapanyag kiválóan alkalmas új építésű ingatlanok külső és belső kialakításához, de utólagos felújítás alkalmával is kitűnő szolgálatot tesz. A légáteresztő tulajdonságainak köszönhetően a díszvakolat hozzájárul az ingatlan egészséges belső mikroklímájának kialakításához. A rugalmas bevonat remek hőszigetelő jellemzőkkel bír, és a hőhidak is elkerülhetőek alkalmazásával. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a nedves falak és a hőhidak tehetőek felelőssé a hőszigetelési problémákért. Kerülje el ezeket a szilikonos homlokzati vakolatok segítségével, melyek kapart és dörzsölt felület megvalósításához egyaránt alkalmasak.