Hőszigetelő rendszer 2,0 mm dörzsölt vakolattal

Ezen grafitos hőszigetelő rendszerek tartalmazzák a grafitos hőszigetelő lemezt, a grafitos polisztirol ragasztót, az üvegszövethálót valamint a Texturato 2mm dörzsölt homlokzati vakolatot. Ez a dörzsölt vakolat magas minőséget képvisel, szálerősített valamint száradás után mosható felületet ad. Színtartása és időtálló képessége kiváló, páraáteresztő képessége pedig mérsékelt, a végső falfelület pedig igényes.

A szakemberek is azon az állásponton vannak, hogy az energiaárak valószínűleg csak drágulnak a jövőben. Ezért fontos, hogy ne a hőszigetelés vastagságával igyekezzünk spórolni. A hosszú távú beruházásnak számító grafitos hőszigetelés akár 30-40 évig is optimálisan teljesít. Ehhez természetesen nélkülözhetetlen a profi kivitelezés. A grafit szigetelés lehetővé teszi, hogy egyetlen felújítási munkálattal hosszú évekre megvalósítsa otthona optimális szigetelését, s így a fűtési/hűtési költségek csökkentését is. A szigetelő rendszer minden termékek magas minőséget képvisel, az adott grafitos hőszigetelő rendszerek ára a grafitos szigetelő lap vastagságával egyenes arányban növekszik. A hőszigetelés tartós kialakításához szükség van még a grafitos polisztirol vastagságához megfelelő hosszúságú és mennyiségű dűbelre illetve a sarkok védelme érdekében élvédőkre, amelyek szintén rendelkezésre állnak, és a hőszigetelő rendszer kiegészítők menüpontban találhatók.


A grafitos hőszigetelő rendszer 2,0 mm dörzsölt vakolattal ideális választás mindazok számára, akik hatékony hőszigetelési megoldásban gondolkodnak, a szokványos vastagságnál vékonyabb kivitelben. A grafitos, jellemzően fekete felülettel rendelkező szigetelőanyagok tökéletes hőszigetelést biztosítanak az olyan területeken, ahová túl vastagnak bizonyulna a fehér színű, polisztirol lapok alkalmazása. A tapasztalatok szerint a komplett rendszerként elérhető szigetelőanyagok lehetővé teszik, hogy az összes alapanyagot és kiegészítőt egyszerre sikerüljön beszerezni. A dörzsölt vakolat nagy népszerűségnek örvend, és lehetővé teszi a kívánt esztétikus végeredményt.