Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer 1,5mm Kapart Légáteresztő (silicon) vakolattal

Megrendelhető  akár 500 féle színben Revco színkártya alapján 1,5mm vakolat vastagsággal. Kiválóan alkalmazható régi és új építésű épületek kőzetgyapot homlokzati hőszigetelésének kialakításaihoz. Alkalmazható vályogból készült épületekhez is.

A kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszerek tartalmazzák a kőzetgyapot lemezt, a kőzetgyapot ragasztót az üveghálót a Silicon vakolat alapozót valamint a Silicon (1,5mm) kapart vakolatot. A kőzetgyapot rendszer remek választás régi illetve új kialakítású építmények szigetelésére. Légáteresztő képességének köszönhetően a vályog épületek szigetelésére is alkalmas mivel a vályog természetes légáteresztő képességét nem gátolja. A Silicon vakolat szintén páraáteresztő így tökéletesen passzol az adott alaprendszerhez, mindemellett száradás után igényes, mosható falfelületet kapunk, amely remek színtartó képességgel rendelkezik. A kőzetgyapot lemezek biztonságos rögzítésére szükség van még fémbeütőszeges dűbelre valamint a sarkok védelmére élvédőre is. Az adott rendszerek ára a kőzetgyapot lemez vastagságával egyenesen arányosan változik.

Kőzetgyapot rendszer 1,5mm-es kapart vakolattal, korrekt áron elérhető webáruházunkból. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a korszerű alapanyagoknak köszönhetően a hőszigetelés nem csak az optimális belső mikroklímát biztosítja, hanem a falazat lélegzését is. A tűzvédelmi szempontból kitűnő jellemzőkkel bíró rendszer vakolható felületet képez. Az ingatlan megjelenése, korszerűsítése egyaránt javítható a kőzetgyapot felhasználásával. A komplett rendszerként beszerezhető alapanyagok remek választásnak bizonyulnak, ha aktívan tenne otthona energiatakarékosabb funkcionálásáért. A kőzetgyapot rendszer kapart vakolattal fedhető, ehhez pedig minden szükséges alapanyagot megtalálhat webáruházunk kínálatában.