Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer 2mm Dörzsölt Légáteresztő (silicon) vakolattal

Megrendelhető 260 színben az IMAGINE színkártya alapján 2mm vakolat vastagsággal. Kiválóan alkalmazható régi és új építésű épületek kőzetgyapot homlokzati hőszigetelésének kialakításaihoz. Alkalmazható vályogból készült épületekhez is. A legnagyobb páraáteresztő képesség.

A kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszerek tartalmazzák a kőzetgyapot lemezt, a kőzetgyapot ragasztót az üvegszövethálót a szilikonos vakolat alapozót valamint a Silicon (2mm) dörzsölt vakolatot. Ezen vakolat rusztikus, 2.0 mm szemcsenagyságú, dörzsölt hatású. Ezen rendszer kitűnő választás új illetve meglévő épületek homlokzati hőszigetelésére egyaránt. A kőzetgyapot és a hozzá tartozó szilikon vakolat légáteresztő képességének köszönhetően jól alkalmazhatóak vályogházak szigetelésére, megelőzve ezzel a hőszigetelés után fellépő esetleges penészedést. A rendszer ára egyenes arányban növekszik a hőszigetelő lemez vastagodásával.

Kőzetgyapot rendszer 2mm-es dörzsölt vakolattal, megfizethető áron? A komplett rendszerként beszerezhető hőszigetelés minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tart számot. A mai energiaárak kapcsán korántsem mindegy, hogy milyen hőszigetelő rendszer szolgálja az otthon kényelmét. Az ingatlan biztonságos, optimális belső mikroklímát lehetővé tevő szigetelése energia-megtakarítással jár, aminek előnyeit télen-nyáron egyaránt érezni fogja. A kőzetgyapot rendszer 2mm-es dörzsölt vakolattal is kialakítható, így az ingatlan esztétikus megjelenése is biztosított. A korszerű hőszigetelő rendszernek köszönhetően a piaci érték jelentősen növelhető, ami egy esetleges értékesítéskor nem elhanyagolható tényező.