Beltéri falfestékek

Magas minőségű beltéri falfesték:

Akryl bázisú, vizes hígítású, kiváló fedőképességű, mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időtálló. 360 féle színben.

Mindez a hőszigetelő rendszer webáruházunkban! Kérje kollégáink szakmai segítségét!

Ezen beltéri festékek mindegyike acrly bázisú, valamint hígításuk vízzel történik. Jó fedőképességüknek köszönhetően anyaghasználatuk kedvező, általában nincs szükség több réteg falfesték felvitelére. Száradást követően egy igényes falfelületet kapunk amely rendkívül időtálló valamint mosható is, így olyan helységekben is alkalmazható ahol a fal felületét szennyeződések érhetik. Mérsékelt páraáteresztő képességének köszönhetően azon felületek festésére is alkalmas ahol nagyobb a párakitettség, ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően felhasználása sokoldalú, anyaghasználatát tekintve pedig környezetbarát. A festékek mindegyike jól alkalmazható, akár belső meglévő vagy új építmények belső festéséről legyen szó.

Az ingatlan belső kialakításakor, a lakberendezés esetében kiemelt szerep jut az alkalmazott festékeknek. A beltéri falfesték kínálatban ma már a házilag is egyszerűen felvihető, vízzel hígítható alapanyagok kiváló jellemzőkkel társulnak. A lemosható alapanyagok hosszú évekre biztosítják a stílusos megjelenést és az időtálló minőséget. A páraáteresztő képesség éppen olyan lényeges, mint a változatos színek. Akár 360 féle szín közül is válogathatnak azok, akik szeretnének egyedi belső tereket kialakítani, vagy éppen a színekkel játszva javítanának optikailag a helyiség méretein. Lakásfelújításkor és újépítésű ingatlanok esetében egyaránt eredményesen alkalmazható a minőségi beltéri falfesték, melynek köszönhetően otthona végre olyan köntösbe öltözhet, amilyenre mindig is vágyott.