Lépésálló polisztirol szigetelés

Lépésálló polisztirol hablemez, felhasználási területe igen széles. A legeterjedtebb épület szerkezet a födém hőszigetelés. A lépésálló szigetelést leginkább járható födémekre, vagy szerelőbetonozás előtt szokták használni. Jelölése 1 sárga csík

Hővezetési tényező: 0,034-35 W/(mK)

Közvetlen lépésálló polisztirol beszállítóink: Thermodam, Deltachem, KingStone, Bachl, Austrotherm

Polisztirol áraink mindig aktuálisak! Erre garanciát vállalunk!

Milyen megoldás éri meg anyagilag? Nem elhanyagolható kérdés a hőszigeteléssel járó költségvonzat. Az új építésű ingatlanok esetében gyakran a vastag hőszigetelés és a gyengébben hőszigetelő falazat kettőse bizonyul a leginkább gazdaságosnak. Érdemes tehát szem előtt tartani azt, hogy milyen vastagságú a fal és annak milyen a hőátbocsátási tényezője milyen vastag hőszigetelő réteg kerül arra miként oldható meg az olyan kritikus területek hőszigetelése, mint például az ablakkáva. A megfelelő választással akár négyzetmétereket is nyerhetünk pluszban, ha az ideális falazat és hőszigetelés mellett sikerül letenni a voksot. Mindez egyébként az anyagiak terén is kiemelt jelentőséggel bír, s akár milliós összegeket spórolhatunk meg egy-egy szakmailag kifogástalan döntéssel.

A lépésálló szigetelés eps100 járható födémekre, az ingatlan emeleti helyiségeinek szigetelésére kifejezetten alkalmas. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a szigetelő lapok iránt a mai kor embere fokozott igényeket támaszt. A belső tereket illetően korántsem mindegy, mekkora helyet foglalnak el azok, és mennyire biztosítják az optimális hőszigetelést. Ugyanakkor az árak sem elhanyagolhatóak, hiszen a lakásfelújítás, építkezés költségei egyébként is megterhelik a családi kasszát. A lépésálló szigetelés eps100 speciális kialakításának köszönhetően a járható felületekre javasolt. A kiválóan szigetelt talaj az otthon melegét biztosítja, méghozzá a funkciónak is maximálisan megfelelő kivitelben.