Lépésálló-EPS100 polisztirol szigetelés

A lépésálló födém hőszigetelés nem csak a padláson, hanem a szerelő betonban is megfelelő hőszigetelést biztosít az ingatlanunk számára.
Jelölése 1 sárga csík

Hővezetési tényező: 0,037 W/(mK)

Közvetlen lépésálló polisztirol beszállítóink: Thermodam

Polisztirol áraink mindig aktuálisak! Árgaranciát vállalunk!

A járható födém szigetelés a legeterjedtebb és legtartósabb szigetelési forma. Nem zsugorozik, nem veszít a hőszigetelő képességéből, nme veszi fel a párát az üveggyapot szigeteléssel ellentétben. A szerelőbetonra került lépésálló nikecell nem engedi, hogy áthüljön az alapunk és a lábazatunk. Ismertebb lépésálló polisztirol márkák az Austrotherm és a Thermodam, mind a két márka termékeit értétjük. A szerelő betonra került lépésálló nikecell a lépéshangot is tompítja a födémlemez esetén.

A lépésálló polisztirol anyagok nagy terhelésnek állnak ellen, azonban a lépésálló lemezt szükséges betonozni, hogy valós használható járható hőszigetelés legyen.

Milyen megoldás éri meg anyagilag?

Nem elhanyagolható kérdés a hőszigeteléssel járó költségvonzat. Az új építésű ingatlanok esetében gyakran a vastag hőszigetelés és a gyengébben hőszigetelő falazat kettőse bizonyul a leginkább gazdaságosnak. Érdemes tehát szem előtt tartani azt, hogy milyen vastagságú a fal és annak milyen a hőátbocsátási tényezője milyen vastag hőszigetelő réteg kerül arra miként oldható meg az olyan kritikus területek hőszigetelése, mint például az ablakkáva. A megfelelő választással akár négyzetmétereket is nyerhetünk pluszban, ha az ideális falazat és hőszigetelés mellett sikerül letenni a voksot. Mindez egyébként az anyagiak terén is kiemelt jelentőséggel bír, s akár milliós összegeket spórolhatunk meg egy-egy szakmailag kifogástalan döntéssel.

A lépésálló nikecell eps100 járható födémekre,

az ingatlan emeleti helyiségeinek szigetelésére kifejezetten alkalmas. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a szigetelő lapok iránt a mai kor embere fokozott igényeket támaszt. A belső tereket illetően korántsem mindegy, mekkora helyet foglalnak el azok, és mennyire biztosítják az optimális hőszigetelést. Ugyanakkor az árak sem elhanyagolhatóak, hiszen a lakásfelújítás, építkezés költségei egyébként is megterhelik a családi kasszát. A lépésálló szigetelés eps100 speciális kialakításának köszönhetően a járható felületekre javasolt. A kiválóan szigetelt talaj az otthon melegét biztosítja, méghozzá a funkciónak is maximálisan megfelelő kivitelben.