- Országos szintű ingyenes helyszíni felmérés és árajánlatadás -

Cégünk már több mint 10 éve foglalkozik hőszigeteléssel, ezen idő alatt rengeteget kutattunk a jó hatásfokú és környezetbarát szigetelés elérése érdekében.

Miért fontos a jó hőszigetelés:

Röviden és tömören, hogy jó közérzetett biztosítsunk a lakás minden részében.

Ha egy hőszigeteletlen lakásban járunk, akkor észrevehetjük azt, hogy a különböző helységekben, illetve a külső falaktól a ház középpontjába érve más hőmérsékleteket érezhetünk. Tulajdonképpen egy jó hőszigetelő rendszerrel ezt az érzetett szüntetjük meg.

Mire való még:

Évszaktól függően, a hideg-meleg váltakozása miatt a falaink is változnak. Nyáron domború, míg télen homorú lesz. Hosszú éveken át történő mozgások meggyengíthetik a falaink élettartalmát, amely egy hajszálrepedéstől egészen termetes repedésig is eljuthat. A szigetelő rendszerek a fagyhatár kiterjesztése miatt a gépészeti csöveink fagyveszélyét is csökkentik.

Penészedés falgombásodás:

Sok ellentétes véleményt hallottam, hogy egy szigetelés a légzárás miatt akár gombásodást, penészt is előidézhetünk vele a lakásunkban. Szerintünk ez egy eléggé téves vélemény.

Mivel a harmatpontot kitoltuk a falsíkra, így egy átgondolt szellőztetés és megfelelő szakember munkája segítségével csökkentjük a párakondenzációs veszélyt. Magyarul még egyszer kiemelném, hogy megfelelő szakember és átgondolt szellőztetésnél ez az épületek belső penészedésének és gombásának megszűnését jelenti. Penészedés általában a hőhídakon is létrejön, amely a hőtérképes felvételen a fekete folton van jelen. Ezt is megtudjuk szüntetni.

Költségmegtakarítás:

A megrendelőink 90 %-a költségmegtakarítási szempontból keress fel bennünket, mint kivitelező céget. A polisztirollapos hőszigetelés alkalmazásával egy fal hőszigetelő képessége 30-70%-al nőhet, melyet már első hónapban észrevehetünk a pénztárcánkon.

Azt, hogy mennyit spórolunk, nagyon függ az anyagminőségtől, a ház további hőszigetelt vagy hőszigetelés nélküli részeitől, a tégla hőátadó képességétől és a kivitelező cég gondos munkájától.

Cégünk a 10 éves hőszigetelési tapasztala során megtanult egy pár dolgot, így egy érdeklődés, vagy személyes felmérés során szívesen számolunk önnek egy közelítő értéket, hogy mennyit spórolhat, ha velünk csináltatja a szigetelést.

Klímatizálás:

Természetesen egy jó szigetelés nem csak a házunk fűtési, hanem a hűtési energiát is kíméli, ráadásul háromszor annyit, mivel 1 celsius fok hűtéshez háromszor annyi energia kell, mint ugyanennyi fok hűtéséhez.

Honlapunkon a KIVITELEZŐ tevékenységünk mellett bemutatjuk azokat az anyagokat is, melyet bátran merünk ajánlani, illetve munkáinkat bármikor teljes anyagbeszerzéssel is tudjuk vállalni.

Kivitelezés menete:

  1. Megkeres bennünket Telefonon, E-mailen, vagy SZEMÉLYESEN
  2. Felmérést végzünk a helyszínen, vagy ha már van konkrét felmérése, akkor mi küldhetünk önnek egy versenyképes árajánlatot. Természetesen szerződést csak személyesen kötünk, előző állapotfelmérés után.
  3. Szerződéskötés (személyesen)
  4. A kijelölt időpontokban elvégezzük a munkálatokat (Munka menete)
  5. Számlaadási kötelességünket teljesítjük
  6. A hőszigetelés elvégzése után ügyfélszolgálatunk továbbra is a rendelkezésére áll, mivel csak garanciális, minőségi kivitelezést végzünk.

 

Érdeklődjön most ügyfélszolgálatunkon

SPAM elleni védelem: Írja be számmal a tizenkettest!
Az ön E-mail címe:
Telefonszám
Írja be az üzenetet:

Megtakarítás kalkulátor

 

 

Hőszigetelés vastagsága:

cm

 

Átlagos fűtésszámlám a

szigetelés előtt:

Ft/hó

 

 

 

Megtakarításom a

szigetelés után:

Ft/hó

A kalkulátor még béta változat és lehetnek eltérések! Ahhoz, hogy kifejezetten az ön otthonához pontos kalkulációt kapjon, keresse ügyfélszolgálatunk!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hőszigetelés nélkül

Hőszigetelő rendszerek

Homlokzati hőszigetelés