Mi a jelenlegi helyzet? Hogy áll a cégstruktúránk? Mi a jövő?

2019.09.20
Lassan nagy változások fognak fellépni a honlapunk hátterében és a kivitelező hálózatunk életében. Erről szeretnék egy picit bővebben írni!

Röviden és tömören a cégünk lassan kihátrál a kivitelezési szférából, ettől függetlenül megtartjuk a Debreceni és Nyíregyházi saját embereinket. Ezek a festők kiváló szakemberek, becsületesek, másrészt felelősséget tudnak vállalni azért, amit megcsináltak. Azért, hogy tudjuk tartani a minőséget, folyamatos ellenőrzés alatt kell tartanunk minden embert, amelyet egy webáruház és esetleg több párhuzamos munkával egyidőben nem lehet. A személyes véleményem az, hogy egyszerű kivitelezőként, az ember bekerül egy olyan mókuskerékbe, amely hosszútávon sem fog hozni egy következő lépcsőt. (meglehet lépni, de akkor az alvállalkozókról, mennyiségi és hulladék munkákról szólna az egész, amelyet a honlapunk képvisel)

Mi a jelenlegi helyzet?

Elkezdtük tesztelni Budapest és térségében azokat a kivitelezőket, akik folyamatosan tőlünk vásárolnak és rendelkeznek rendezett céges háttérrel.

Cégünk ezeknek a kivitelezőknek jelenleg rendelkezésre bocsájtja elsőnek név és elérhetőség nélkül az árajánlatkérés főbb paramétereit, majd ha színpatikus a kivitelezőnek az adott munka, akkor a nevére veszi a munkalapot és felméri az ingatlant.
Ilyenkor a kivitelező összeírja az anyagot, ezt leadja felénk és mi küldjük a tulajdonosnak az anyag árajánlatát. A kivitelező a rendszeren kívül küldi a saját szerződési feltételeivel az árajánlatát. Mi ebben az esetben már nem szeretnénk felelősséggel tartozni a kivitelezőért. Kérjük a tulajdonosokat, hogy nézzenek utána az adott partnernek, tekintsék meg a referenciáikat.

Mi a jövő?

Én személy szerint a Debreceni és Nyíregyházi szakembereink megtartása mellett szeretnénk bővíteni a Budapest és térségében található kivitelező vállalkozók bázisát. Magyarul a honlapunk továbbra is fog kivitelezést kínálni, de a Budapest és környékén lévő munkálatokat 1-1 kivitelező ismerősünk vesz majd a nevére. Belépni hozzánk csak tartozásmentes céges háttérrel lehetséges, de ettől függetlenül tervezzük, hogy értékelési rendszert is teszünk a kivitelezők mögé. Magyarul minden tulajdonostól, akit a nevére vesz 1-1 partner, értékelnie kell. Ezeket az értékeléseket anoniman, de közzé tesszük. Így lehetséges, hogy fel fogunk tudni építeni pár hónapon belül egy olyan erős partneri hálózatot, akikre nyugodtan rámerem bízni a fővárosi munkákat.