Kőzetgyapot hőszigetelő rendszerek zsákos vakolattal

A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció ÁRÉRZÉKENY vásárlóknak.

A rendszer akció zsákos vakolattal kerül forgalomba, amit csak fehér színben forgalmazunk. 1,5mm és 2mm vakolatvastagsággal választható. A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció ár/érték aránya miatt igen kiváló választás ebben az árkategóriában.

Ezek a kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszerek összeállítása a lehető legkedvezőbb végösszeget biztosítja ár/érték arányban. Az akciós csomag tartalmazza a vakolható kőzetgyapot lemezt, a hozzá passzoló kőzetgyapot ragasztót, az üvegszövet hálót, a Grund Sil vakolat alapozót, valamint a kizárólag fehérben kapható (1,5-2mm) zsákos nemesvakolatot. A rendszer minden egyes eleme légáteresztő, magas minőséget képvisel. Kiegészítésként a kőzetgyapot megfelelő, időtálló rögzítéséhez szükségünk van még fémbeütőszeges dűbelre, megfelelő mennyiségben illetve méretben. A sarkok védelme érdekében élvédőre is amelyeket a „kiegészítők” menüpontban tudunk elérni. Ezeket a kiegészítőket az alapár nem tartalmazza. Mindezek mellett ne feledkezzünk meg a lábazat megfelelő szigeteléséről sem, amihez szintén megtaláljuk a megfelelő kellékeket a weboldalon.

A megfelelő minőségű hőszigetelés jelentős mértékben elősegíti az energiatakarékosságot. Az ingatlan homlokzati részén legalább olyan fontos erre odafigyelni, mint a pincefödém, vagy a padlás esetében. A vakolatos kőzetgyapot hőszigetelő rendszer árérzékenyeknek is ideális választásnak bizonyul. A korrekt árak döntőek lehetnek a választáskor, hiszen a lakáskorszerűsítés világában egyre magasabb költségekkel lehet számolni. A homlokzati szigetelés az otthon kényelmére, az ingatlan piaci értékére és a havi rezsiköltségre egyaránt hatással van. A kőzetgyapot megoldások között azok is megtalálhatják számításukat, akik fokozottan érzékenyen reagálnak a hőszigetelés költségvonzatára.