Kenhető vízszigetelés - folyékony fólia

Folyékony fólia, vagy kenhető vízszigetelés,

Lapostető és fürdőszobák, zuhanykabinok vízszigetelésére is


Közbenső vízszigetelésként lapburkolatok alá és épületek nedves, párával terhelt helyiségeiben pára, nedvesség, üzemi és használati vízszigetelésre.

A nedvesség sok problémát okozhat az ingatlanon belül és azon kívül is. Nem véletlen, hogy a kenhető vízszigetelés mind nagyobb érdeklődésre tart számot. A fürdőszoba esetében éppen olyan eredményesen alkalmazható, mint akkor, ha a homlokzatot szeretnénk ilyen módon megerősíteni. A repedések áthidalásával megelőzhető a nedvesség falazatba, burkolatok alá jutása, és így ez utóbbiak garantáltan időtálló minőséget képviselnek majd. Nem csak ezért éri meg a kenhető vízszigetelés kínálta lehetőségekben gondolkodni. A nedvesség jelenléte gyakran együtt jár a penészesedéssel és az egészségtelen belső mikroklímával. Mindennek elejét lehet venni az optimálisan felvihető, egyszerűen használható kenhető vízszigetelés segítségével, ami falra, talajra, burkolatok alá is ideális választásnak bizonyul.

A Wasser-flex egy egykomponensű vízbázisú felhasználásra alkalmas kenhető vízszigetelő. Vízzáró felületet képez, ezáltal megvédi a burkolat alatti nedvességre érzékeny felületeket. Rugalmasságának köszönhetően eltömíti, illetve áthidalja a meg lévő repedéseket (max. 5mm). Ezek mellett környezetbarát és oldószermentes. Természetes ásványi eredetű töltőanyagokat, tulajdonság javító töltőanyagokat valamint acryl kötőanyagot tartalmaz. A Wasser-flex csapadékvíz elleni vízszigetelésként kiválóan alkalmazható kültérben hidegburkolatok alá (betonra), beltérben fürdőszobákban, aljzatokon, oldalfalakon és különféle gipszkarton szerkezeteken. Felhasználható továbbá fürdőszobák, zuhanykabinok vízszigetelésére, csempe alá is. Ismerhetjük még folyékony fóliaként is.