Hitelkalkulátor

Cégünk megpróbál segíteni azoknak a partnereinknek is, akik a szolgáltatásainkat részletben szeretnék kifizetni. Jelenleg több bankkal is tárgyalunk arról, hogy az érdeklődőinknek mindig a legkedvezőbb hitelt tudjuk biztosítani. Ezért nem kötelezzük el magunkat csak egyetlen egy hitelező céghez sem, mivel úgy nem vagyunk korrektek önökkel szemben.

A tárgyalásaink még jelenleg is folynak és többféle variáció is született már a hitelre történő kivitelezéseknél.

Áruhitel:


Ha valaki csak egy pár termékünket akarja megvásárolni, akkor már minimális hitelösszeg esetén is tudunk biztosítani részletfizetési lehetőséget. Természetesen a cégünk csak hitelközvetítést csinál, ezért nem mi bíráljuk el a hitelképességet. Az ügyintézés általában két nap a bankok esetében és részünkről sem kell több ennél, ezért általában a kérelem benyújtása után, ha elfogadnak mindent és a termék is raktáron van, akkor 2-3 nap után már a vevőnél van a kiválasztott anyagunk, vagy nyílászárónk.

Lakás felújítási hitel:


Ha pedig egy nagyobb összegű hitelt szeretne felvenni, akkor érdemesebb a cégünk lakásfelújító hitelajánlatait is kikérni, mivel ezek összehasonlításával akár több ezer Ft-t is spórolhat a havi törlesztő részletekből ugyanolyan futamidejű kölcsön esetén. Ezeknek a hiteleknek a teljesítése általában több napot vesz igénybe, mint az áruhitel, de ez bankoktól függ. Van olyan, akik egy hét után utalnak, de olyanok is, akik csak 90 nap után. Ezért nem kötelezzük el magunkat egyetlen egy bankkal sem, mivel mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, melyet az ügyfélnek kell eldönteni, hogy melyik a jobb saját maga számára.

Hitelkalkulátorunk készítés alatt, ezért hitelajánlatainkért és egyéb információinkért hívja ügyfélszolgálatunkat!