Glettanyag-Glett

Cégünk kiváló glettelő anyagokat forgalmaz. Könnyen eldolgozható, csomó és csíkmentes falfelületeket hozhatunk vele létre.

A glettanyagok tipustól függően remekül alkalmazhatóak belső munkálatok során gipszkartonok, durvább felületű falak, illetve különböző egyenetlenségek kijavítására. Sima festésre, tapétázásra, csempézésre alkalmas felületet biztosítanak. Külső munkálatok során régi és új építményekre egyaránt alkalmazhatóak. Vakolatok simítására, valamint hőszigetelő rendszerek felületüknek kiegyenlítésére alkalmasak. Ha a külső homlokzat nem díszvakolattal hanem homlokzatfestékkel lesz leszínezve akkor is megfelelő alapot biztosítanak. Felhasználásuk egyszerű, a zsákos anyagokhoz csupán vizet kell hozzáadni és máris könnyedén felhordhatóak az adott felületre, anyaguk nem éghető valamint környezetbarát.

Vannak olyan munkálatok, melyek esetében az előkészítés kiemelt jelentőséggel bír. Tipikusan ilyennek számít a festés. Kültéri homlokzatfestés kapcsán különösen fontos folyamat ez, hiszen a falazat szárazsága és a penészesedés elkerülése múlhat a dolgon. Természetesen nem mindegy, milyen alapanyagot választunk a festéshez, de a szükséges alapok nélkül szinte lehetetlen időtálló végeredményt elérni. A zsákos glettanyag felhasználásához mindössze az előírásoknak megfelelő mennyiségű vízre van szükség. Az alapos elkeverést követően már fel is vihető az a falra, helyreállíthatóak segítségével a kisebb sérülések, repedések, és egyfajta ellenálló, kiválóan festhető vakolat készíthető. Ha nem a nemesvakolatra esne a választás, akkor a festést megelőzően remek szolgálatot tesz a jól megválasztott, megbízható glettanyag.