Estrich - esztrich beton

Rendkívül jó aljzatkiegyenlítő, mindemellett a különböző burkolatok alá teherelosztó rétegként alkalmazható, akár közintézményekről, irodákról vagy szimplán egy családi házról legyen szó. A hagyományos aljzatbetonnal szemben sokkal költséghatékonyabb és időtakarékos. Cégünk kiváló minőségű esztrich betont kínál leginkább beltéri felhasználásra. Felületkiegyenlítésekhez, padlófűtések felé

Megelégelte a betonozással járó körülményes teendőket? Az Esztrich beton előre kevert alapanyagokból áll, s ehhez csupán a megfelelő mennyiségű vizet kell hozzáadni. Nem csak egyszerűsége szól mellette, hanem a gyors száradási idő is. Mindössze 7 napra van szükség a teljes száradásig, míg a hagyományos betonnak ennek sokszorosa kell. A felújítási munkálatok felgyorsíthatóak segítségével, ráadásul igen kedvező áron beszerezhető. Webáruházunkban az Esztrich beton mellett további olyan alapanyagok is elérhetőek, melyeknek hála a beltéri és kültéri burkolás, aljzatkiegyenlítés, fugázás gyorsan és gond nélkül kivitelezhető, akár házilag. Ismerje meg homlokzati hőszigetelő rendszereinket is!

Mi is az Estrich (esztrik) beton? Az Estrich lényegében egy vékony, maximum 8-10 cm vastag aljzatbeton réteg.  Míg egy hagyományos betont mi magunk állítjuk össze a különféle adalékanyagok megvásárlásával majd megfelelő arányának az összekeverésével addig az Estrich már egy kész gép által kevert adalékokból összeállított speciális beton, amely már alapból tartalmazza a különféle száradást és eloszlást segítő anyagokat, így kiküszöbölhető az emberi figyelmetlenségből adódó hibák többsége. Ebből kifolyólag a felhasználása rendkívül egyszerű, csupán a megfelelő mennyiségű vízzel kell vegyítenünk és már alkalmazható is. Egy kézi keverőn vagy egy hagyományos keverőgépen kívül nem igényel semmiféle speciális szerszámot a készre keverése. Az Estrich beton száradási ideje mindössze 7 nap, míg a hagyományos betoné ennek a háromszorosa, tehát a burkolás megkezdését akár 2 héttel is előrébb tudjuk hozni. Ezen kívül ez a technológia lehetővé teszi, a különféle hang és hőszigetelő anyagok használatát is. Az esztrich beton ár rendkívül jó, mivel az egyszerű felhasználás miatt rendkívül költséghatékony.