Estrich - esztrich beton

Rendkívül jó aljzatkiegyenlítő, mindemellett a különböző burkolatok alá teherelosztó rétegként alkalmazható, akár közintézményekről, irodákról vagy szimplán egy családi házról legyen szó. A hagyományos aljzatbetonnal szemben sokkal költséghatékonyabb és időtakarékos. Cégünk kiváló minőségű esztrich betont kínál leginkább beltéri felhasználásra. Felületkiegyenlítésekhez, padlófűtések felé

Megelégelte a betonozással járó körülményes teendőket? Az Esztrich beton előre kevert alapanyagokból áll, s ehhez csupán a megfelelő mennyiségű vizet kell hozzáadni. Nem csak egyszerűsége szól mellette, hanem a gyors száradási idő is. Mindössze 7 napra van szükség a teljes száradásig, míg a hagyományos betonnak ennek sokszorosa kell. A felújítási munkálatok felgyorsíthatóak segítségével, ráadásul igen kedvező áron beszerezhető. Webáruházunkban az Esztrich beton mellett további olyan alapanyagok is elérhetőek, melyeknek hála a beltéri és kültéri burkolás, aljzatkiegyenlítés, fugázás gyorsan és gond nélkül kivitelezhető, akár házilag. Ismerje meg homlokzati hőszigetelő rendszereinket is!

1 240 Ft
0 Ft
Mi is az Estrich (esztrik) beton? Az Estrich lényegében egy vékony, maximum 8-10 cm vastag aljzatbeton réteg.  Míg egy hagyományos betont mi magunk állítjuk össze a különféle adalékanyagok megvásárlásával majd megfelelő arányának az összekeverésével addig az Estrich már egy kész gép által kevert adalékokból összeállított speciális beton, amely már alapból tartalmazza a különféle száradást és eloszlást segítő anyagokat, így kiküszöbölhető az emberi figyelmetlenségből adódó hibák többsége. Ebből kifolyólag a felhasználása rendkívül egyszerű, csupán a megfelelő mennyiségű vízzel kell vegyítenünk és már alkalmazható is. Egy kézi keverőn vagy egy hagyományos keverőgépen kívül nem igényel semmiféle speciális szerszámot a készre keverése. Az Estrich beton száradási ideje mindössze 7 nap, míg a hagyományos betoné ennek a háromszorosa, tehát a burkolás megkezdését akár 2 héttel is előrébb tudjuk hozni. Ezen kívül ez a technológia lehetővé teszi, a különféle hang és hőszigetelő anyagok használatát is. Az esztrich beton ár rendkívül jó, mivel az egyszerű felhasználás miatt rendkívül költséghatékony.