Alapvakolat és falazó habarcsok

Cégünk kézzel és géppel feldolgozható falazóhabarcsokat, alapvakolatokat és simító vakolatokat kínál gyors kiszállítással, kiváló minőségben!

A homlokzati vakolat alapozók mindegyike magas minőséget képvisel, felhasználásuk egyszerű, csupán a megfelelő mennyiségű vízzel kell hígítani és már megkezdhető felhordásuk. Megerősítik a vakolni kívánt alapfelületet, valamint megfelelő tapadást biztosítanak, a hígítás mennyiségénél figyelembe kell venni a hőmérsékletet valamint a falfelület nedvszívó képességét. Használatával kiegyenlítjük a falszívást, ezáltal csökkentjük a fal foltosodásának veszélyét! Felhasználási területük sokoldalú, legyen szó már meglévő épületek felújításáról, homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakításáról vagy új épületek vakolásáról, remek választást nyújtanak. Akár normál vagy szilikon, illetve lábazati vakolatról beszélünk, kínálunk hozzá megfelelő alapozót.

Az alapvakolat és falazóhabarcsok kiválóan alkalmasak a festhető, burkolható felület kialakítására. A korszerű alapanyagok vízzel hígíthatóak, s gépi, valamint kézi felhordásra egyaránt alkalmasak. Az előírásnak megfelelő vízmennyiségen túl arra is érdemes figyelmet fordítani, hogy milyen hőmérsékletben dolgozunk, és mekkora a falazat vízfelvevő képessége. Amennyiben ez utóbbi fokozott, akkor az alapvakolatok és falazóhabarcsok nedvesítése is kiemelt odafigyelést igényel. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az előre kevert, korszerű, minőségi alapanyagok iránt minden korábbinál nagyobb érdeklődés mutatkozik, elsősorban megbízhatóságuk és egyszerű felhasználhatóságuk miatt.