Burkolástechnikai termékek

Ezen a weboldalon a különféle burkolástechnikai eszközök mindegyike rendelkezésre áll, amely szükséges egy igényes, időtálló burkolat kialakításához. A burkolás megkezdése előtt a felületi egyenetlenségeket a megfelelő önterülő aljzatkiegyenlítő kiválasztásával gyorsan és egyszerűen korrigálhatjuk, viszont ha a már meglévő burkolatunkat nem kívánjuk felszedni, akkor az tapadóhíd kiváló tapadást biztosít az új burkolat számára.

Mindkét anyag jól alkalmazható külső és belső munkálatoknál egyaránt. Mindemellett ne feledkezzünk meg indokolt esetben a vízszigetelésről sem (folyékony, kenhető vízszigetelés). A weboldalon a csempe ragasztásához több féle flexibilis ragasztó, illetve a fugázó anyagokközül válogathatunk, akár belső vagy külső felújításról legyen szó megtaláljuk a megfelelő választást. A hidegburkolás befejező munkálataként válasszuk ki a fugázó anyagokat, amelye szintén megtalál a webáruházunkban!

A burkolástechnikai termékek között külső és belső burkolások megvalósításához egyaránt találhat megfelelő típusokat. A csemperagasztók és a járólap ragasztók iránt kifejezetten nagy érdeklődés mutatkozik, de a fugázók is széles választékban elérhetőek nálunk. A homlokzaton alkalmazott burkolástechnikai termékekkel szemben fontos követelmény az időjárás viszontagságainak való ellenállás és a rugalmasság. A víz falazatba való bejutásának megelőzése nem csak a homlokzat esetében lényeges, hanem a nedves helyiségek kapcsán is. A fürdőszoba burkolásakor kiemelt figyelmet érdemes fordítani a vízzáró megoldásokra, szigetelésekre. Nem csak építkezés, hanem lakásfelújítás alkalmával is kitűnő választásnak bizonyulnak minőségi alapanyagaink.