Melyik napágy a legjobb választás a kertbe vagy a teraszra?

2021.08.03
Semmi nem juttatja úgy az eszünkbe a nyarat, mint egy kinyitott napozóágy, amely készen áll az ejtőzéssel töltött órákra.

A Vidaxl cég online ajánlatában rengeteg napágyat talál. A klasszikus, fakeretes, világos színű vagy matrózcsíkos huzattal ellátott modellektől az időtálló, fából készült székekig mindent megtalál nálunk. Vásárolhat laza foteleket is, amelyek stílusossá és kényelmessé teszik a rendelkezésére álló külteret. Különböző faanyagok közül is választhat, hiszen akác, teak vagy bambusz alapanyagú termékeket is talál nálunk. Az ilyen típusú napágyak remekül illenek a kert növényzetéhez. Így a természet lágy ölén pihenhet a meleg nyári napokon, és feltöltődhet napenergiával. A fa napozóágyak tartósabbak és erősebbek más anyagoknál, ráadásul univerzálisabbak is. Sok vásárlónk mondta már, hogy a fa napágyaink nagyon kényelmesek.

Napozóágyak strandra és kempingbe

Utazáshoz jobb megoldás, ha egyszerűbben szállítható, könnyebb darabokat viszünk magunkkal. A kempingezéshez nagyon jól beválnak az alumíniumvázas termékek. Egy kényelmes, naptetős napozóágy akár alváshoz is megfelel, de olvasáshoz és természetesen napozáshoz is jól használhatjuk. Tökéletes választás lehet például egy patióban, parkban, strandon vagy más kültéri helyen. Nemcsak kánikula idején tesz jó szolgálatot, hanem tavasszal is, ha kényelmesen szeretnénk tölteni szabadidőnket a szeretteinkkel. Az alumíniumkeretes napágyak összecsukhatók, vagyis kényelmesen tárolhatók, ha épp nincsenek használatban. Ha végignézi kínálatunkat, kellemes meglepetés várja: nemcsak különböző anyagokból készült, hanem különféle mintájú, színű és formájú napozóágyakat is talál nálunk. A Vidaxl nagy hangsúlyt helyez az esztétikára és a minőségre. Ezért kiváló gyártótól, mégis pénztárcakímélő áron szerezheti be álmai napozóágyát.

Mire figyeljünk a kerti nyugágy kiválasztásakor?

A nyugágynak mindenekelőtt kényelmesnek és funkcionálisnak kell lennie. Ez a két tényező határozza meg, hogy Ön minden nap szívesen használja-e majd ezt a bútordarabot. Ezért fontos, hogy figyelmet fordítsunk a korábban említett kiigazításra. A nyugágy szögének változtatási lehetősége biztosítja, hogy mindig kényelmes ülő- vagy fekvőhelyzetet választhasson. Nem kevésbé fontosak a karfák és a lábtartó, amelyeket a kertben való pihenés közben értékelni fog. Az előbbinek köszönhetően kényelmesen pihentetheti karját, miközben könyvet olvas vagy az okostelefonján böngészik, míg a lábtartó lehetővé teszi, hogy hátradőljön és kinyújtóztassa a lábát. Bár ez a pont nyilvánvalónak tűnik, sokan elfelejtik, mennyire fontos a megfelelő hosszúságú és szélességű nyugágy kiválasztása. Ha szemrevételezéssel veszel egy nyugágyat, fennáll a veszélye, hogy túl kicsi lesz. Győződjön meg róla, hogy legalább 50 cm széles és legalább 160-170 cm hosszú. Fontolja meg a görgőkkel ellátott nyugágyat is, hogy könnyen mozgatható legyen.