Hőszigetelő rendszerek

Honlapunkon folyamatosan bemutatjuk az ön számára a leghatékonyabb hőszigetelő rendszereket, melyekkel a komfortérzet emelése mellett költségcsökkentést is elérhetünk. Fontosnak tartjuk, hogy csak olyan anyagokat mutassunk, amelyet már teszteltünk és bátran ajánlhatunk a partnereink számára.

Polisztirol vagy polisztirol hőszigetelő rendszer

A polisztirol hőszigetelő rendszer tartalma:

 • EPS80 polisztirol lap
 • 5kg TERRA/TEXTURATO polisztirol ragasztó
 • 1.1 nm üvegszövet háló
 • 4-5 db dűbel
 • vakolatalapozó
 • vakolat

EPS80 hőszigetelő rendszerünk az egyik legjobb ár/érték arányú megoldás azoknak, akik kedvező áron jó szigetelő képességű anyagot szeretnének kapni. Ezen hőszigetelő rendszerünket leginkább lyukacsos téglával falazot épületekhez javasoljuk. Webáruházunkban közvetlenül is megvásárolhatja. Régi köznyelvi elnevezése a hőszigetelő lapnak: polisztirol, nikecell, polisztirol, hungarocell

Grafitos hőszigetelő rendszer:

A grafitos hőszigetelő rendszer tartalma:

A grafitos hőszigetelő lapok állagra és kinézetre a legjobban EPS80 szigetelő lapokkal hasonlíthatóak össze, mivel a gyártási folyamat során grafitporral dúsították a polisztirol gyöngyöket, ezáltal alacsonyabb hővezető képességű lett a hőszigetelő lap. A grafitos polisztirol leginkább olyan helyekre javasoljuk, ahol számít a vastagság és kisebb vastagsággal szeretnének nagyobb hőszigetelést biztosítani.

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer:

A kőzetgyapot hőszigetelő rendszer tartalma:

 • kőzetgyapot hőszigetelő lap
 • 8-10 kg Mineral légáteresztő kőzetgyapot ragasztó
 • 1.1nm háló
 • 4-5db fémszeges dűbel
 • vakolatalapozó
 • légáteresztő vakolat

A kőzetgyapot hőszigetelő rendszereinket leginkább tömörtéglás vagy vályogtéglás, tapasztott házakhoz javasoljuk, ahol megszeretnénk tartani a falazat természetes légáteresztő képességét. Továbbá lehet alkalmazni ugyanúgy lyukacsos téglás épületeknél is, mivel inkább előny ez az anyag, mint hátrány ezen a falazaton is. Tűzgátló képességén felül a hangszigetelő tulajdonsága is kiváló. A kőzetgyapotot a régi köznyelvben bazaltgyapotként is ismerhetjük. Sajnos Magyarországon hiánycikknek számít, ezért sok cég csak várólista alapján tudja beszerezni, de általában mi mindig tartunk készleten a 10-15 cm-es kőzetgyapot szigetelésből.

Az idő elteltével sajnos a falszerkezet, homlokzat, tetőrendszer és a lábazat is a nagy hőingadozás által előidézet térfogatváltozás hatására elfárad, így a kezdeti hajszálrepedésektől a penészedésen át a falak tönkremennek. Sajnos a falak elgyengülnek, a hőszigetelő képessége megromlik, így feleslegesen fűtünk legalább 30%-ot.


A megfelelő rendszer választásával jelentősen csökkenhet a számlája, ezért hívjon minket bátran. Rendelkezünk egy méretező programmal, mely segítségével a falai típusának beírásával, az ablakok minősége és méretétől függően kiszámítja a megfelelő polisztirol lemezek vastagságát és a megtérülési időt.
A számításokról érdeklődjön telefonon, vagy e-mailen, szívesen küldünk önnek egy számítást.