Felhívás: mentsük meg a kádárkockákat!

2019.08.12
Kedves olvasóink! Most a blogunkat nem 1-1 szigetelés kivitelezésünk, vagy építőanyagunk népszerűsítésére használom, hanem személyes célom, a kádárkocka házak modernizálására szeretnénk egy felhívást létrehozni!

Az árajánlatkéréseinkből is kiderül, hogy a magyar családok jelentős hányada kádárkocka házakkal rendelkezik. Nap, mint nap megyünk el mellette, elavultak, csúnyák, mára rossz helykihasználással és energetikai tanúsítvánnyal rendelkeznek. Évek óta, akárhányszor ránézek 1-1 ilyen épületre, az-az álmom, hogy részt vegyek egy olyan projektben, amivel valós költséghatékony megoldást nyújthatnánk a tulajdonosoknak.

Olyan gyártókat, kereskedőket, kivitelezőket, építészeket és nem utolsó sorban tulajdonosokat keresünk, akik részt vennének egy ilyen kísérletprojektben.

A célom az, hogy a ma adható babaváró hitel +2 gyerekes csok közelében tartsuk a költségvetést, magyarul 10-13mFt –ból ki kell hozni a belső átalakítást, gépészetet, tetőcserét, nyílászárók cseréjét és a szigetelés kivitelezését. Ha bárki úgy érzi, hogy részt venne egy ilyen projektben, akkor jelentkezz az alábbi címen ”kádárkocka projekt” tárgymegjelöléssel: info@homlokzatihoszigeteles.hu