Energiatakarékos ingatlant keresel?

2022.11.14
Amikor ingatlan vásárlásról van szó, a többség egyszerűen csak eladó házat, lakást, nyaralót, vagy telket keres. Azonban van egy szűkebb réteg, akiknek speciálisabb elképzeléseik vannak. Van például olyan, hogy valaki nem is csak egyszerű lakásra vágyik, hanem szeretne például egy új építésű lakást venni. Lássuk, hogy milyen lehetőségeik vannak az ingatlant keresőknek Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján.

Speciális keresési lehetőségek

A megveszLAK.hu ingatlan hirdetési oldal főoldalán több, mint 25 különböző speciális keresési lehetőség linkje található, amik a speciális ingatlanra vágyók igényeit is ki tudja elégíteni, mint például az új építésű lakás Budapest oldal, ami a Budapest egész területén található lakásokat gyűjti össze.

Energiatakarékos ingatlanok

Július 13-án jelentette be a magyar kormány, hogy a rezsicsökkentést az átlag magyar háztartás fogyasztásának mértékéig tartja fenn. A növekvő világpiaci energiaárak miatt egyre fontosabb szempont az ingatlant keresők számára az ingatlanok korszerűsége és energiahatékonysága.

Az energiatakarékos ingatlanok keresését könnyíti meg a megveszLAK új fejlesztése, ami a maximum BB besorolású eladó ház és lakás hirdetéseket gyűjti össze az otthont keresőknek. Az ingatlanok között tovább lehet szűkíteni a kínálatot aszerint, hogy valaki energiahatékony házat, vagy inkább lakást keres. Természetesen itt is van lehetőség a település kiválasztására és az ár megadására is.

Az energiatakarékos ingatlanok keresési lehetősége a többi speciális kereséshez hasonlóan a főoldalról érhető el.

Ha nem csak keresd az ingatlant

A megveszLAK.hu országos ingatlan hirdetési portálján az ingatlan hirdetés ingyen lehetséges a magánszemélyeknek! Nincsenek rejtett költségek. Magánszemélyek összesen 1db ingatlan hirdetést adhatnak fel. A hirdetéshez maximálisan 20 fotót lehet feltölteni minden egyéb plusz költség nélkül.