Bumpa cserépfelvonó - pénzmegtakarító eszköz az építkezéseken

2023.09.01
A Bumpa cserépfelvonó magyarországon kizárólag a Deckman C-Belt Kft. által forgalmazott termék, melyre joggal lehetünk büszkék. Cégünk életében is meghatározó szerepet játszott, hiszen 2017-ben kezdtük meg értékesítését Magyarországon, és még abban az esztendőben megkaptuk a legrangosabb hazai építőipari szakkiállítás,a Construma különdíját is.

Így tulajdonképpen a Bumpa cserépszállító “indított el” bennünket azon az üzleti úton, melyen azóta is járunk: Innovatív, jó minőségű, megbízható berendezések az építkezéseket, felújításokat végző cégek számára.

A Bumpa cserépszállító egyik legnagyobb előnye, hogy gyorsan munkára fogható,

néhány mozdulattal felállítható és kiválóan alkalmas az 1-2-3 szintes házak tetőfedéséhez, tetőfelújításához szinte nélkülözhetetlen. Oda-vissza működik, szállít, tehát felfelé és lefelé egyaránt, így kiválóan használható a tető bontásához és az új cserép felrakásához egyaránt.

Maximum 5 perc alatt felállítható, és munkára kész a cserépszállító. Nem fárad el, mint egy ember, és folyamatosan működik, a műszak kezdetétől a végéig. A folyamatosságon kívül a fentiek miatt legalább 2-3 ember munkáját kiváltja.

Nem csak a felállítása könnyű, hanem a tetőhöz, állványhoz rögzítés sem okozhat gondot.

Vannak még további előnyei is? Természetesen!

Biztonság: minimálisra csökkenti a sérülések, balesetek kockázatát, mert használata alapvetően csökkenti a tetőn végzett munka nehézségét és veszélyességét.

Hordozhatóság: , Rugalmas, könnyen szállítható és telepíthető, bármilyen munkaterületen stabilan felállítható és máris használható.

Az évek folyamán számos visszajelzést kaptunk a építési szakemberektől, bádogozóktól, tetőfedőktől. Kivétel nélkül dicsérték a Bumpa cserépfelvonót. Elmondható, hogy nagy szakmai hozzáértéssel készült, és messzemenően figyelembe vették a kivitelezők, szakmunkások véleményét a készülék megtervezésekor.

Minden teherviselő elem, mozgó alkatrész a hosszú távú, stabil működésre lett méretezve.

A Bumpa cserépszállító közel 10 méter munkamagasságig használható,

így használatával az 1-2 emeletes házak tetején végzett munka nem ütközik akadályba.


Ugyanolyan fontos szempont a megbízható, stabil működésen kívül a szállíthatóság is. Ez a remek cserépfelvonó  egy kisteherautóval az építkezés helyszínére szállítható, vagy elvihető platóján, vagy egy utánfutón.

Összehajtva munkamagasságtól függően, mindössze 4 vagy 4,5 méter hosszúságú, így nagyon egyszerűen szállítható.

Milyen mennyiségű építőanyagot szállíthat?

  • 300 négyzetméternyi tetőcserepet képes feljuttatni a tetőre 1 óra alatt.
  • 850 db 30-as, vagy 425 db 38-as falazó blokkot képes szállítani 60 perc alatt.
  • 4 000 db / óra kisméretű tégla szállítására is alkalmas.

Tehát minden, tetővel foglalkozó felújításon jól használható ez a kiegészítő eszköz, felvonó.

Így mi is jó szívvel ajánljuk ügyfeleinknek.

Kell-e ipari áram a cserépszállítószalag működtetéséhez?

A válasz megnyugtató: Nem!

Minden általunk forgalmazott szállítószalag szabványos, 240 V-os hálózatról működik.

Tehát, rövid idő alatt, biztonságosan beüzemelhető, stabilan működik, szállítása, összeszerelése is egyszer, és alaposan felgyorsítja a munkafolyamatok hatékonyságát.

Képek forrása: Szponzorált tartalom! https://deckman.hu