A MerXu megszünteti a határokat!

2022.04.13
A MerXu közös nevezőre hozza a kis-, közép- és nagyvállalatokat. Olyan B2B platformként szolgál a nemzetközi színtéren, amely biztonságos, ellenőrzött közeget biztosít a gondmentes adásvételi tranzakciók lezavarásához. Mindezt teljes egészében ingyenesen.

Sehol egy rejtett díjtétel, kisbetűs rész?

Sehol. A https://merxu.com/hu/ nem kínál zsákba macskát. A feltételek nyíltak és egyértelműek. Nincsen regisztrációs és használati díj. Nincsenek be nem vallott költségek. Nincsenek fű alatt lezavart kiadások. Nincs más, mint a kontrollált, megbízható közeg, melyben az eladók és a vásárlók az ügyeiket eredményesen intézhetik.

A portál előnyeiből, amiből akad bőven, azok a vállalkozások részesülhetnek, akik a közép-kelet-európai régióban jegyeztek be. Kilenc ország platformja a MerXu, ami nem jelent kevesebbet annál, mint hogy a feltett ajánlatok kilenc nyelvre lefordítva kerülnek ki a felületre. Vagyis? Vagyis a cégek vevőköre, ismertsége, a brandek építése ilyen módon nemzetközi szintre emelkedhet, mindezt ingyen és bérmentve. Szinte hihetetlen igaz? Pedig igaz!

Hogyan működik a keresés?

De nézzük kicsit gyakorlatiasabb szemmel mindezt. Tehát a portálon található egy kereső, aminek a segítségével pillanatok alatt rá lehet fókuszálni arra a termékre, szolgáltatásra, ami épp az érdeklődés célkeresztjében áll. A találati oldalon további keresési szűrők aktiválhatóak, még hatékonyabbá varázsolva a rátalálás örömteli folyamatát.

Az ajánlatkérés macerás?

Egyáltalán nem. Az https://merxu.com/hu/c/epitoipar-1976b431f4414b01b3aba9074a891523/ oldalon például az építőiparban releváns termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos információk érhetőek el. Ha az ajánlatkérés a következő lépés, akkor ez pár kattintással kivitelezhető mindenféle fennakadás nélkül. Az ajánlatkérés gombra klikkelve feljön jópár előre megírt mintakérdés, de természetesen egyedileg megfogalmazott üzenet is útnak indítható. Érdemes minél alaposabban kitérni a részletekre, így a beszállító reakciója esélyesen releváns, egyúttal lényegre törő lehet.