A legtöbbet a megfelelő hőszigeteléssel spórolhatunk

2018.11.27
Ha ránéz az ábrára pontosan látható, hogy az üvegfelületek 20, a tető 20, a kémény 10, a padló 10, míg a falak a legtöbbet 40%-ot visznek el a fűtésszámlánkból, ha nincsenek jól szigetelve!

Cégünk már lassan 20 éve foglalkozik falak hőszigetelésével és ezen idő alatt rengeteg jó visszajelzés született, hogy érdemes a falak hőszigetelésén elgondolkodni! Befektetésképpen is pár éven belül megtérül, főleg, ha jó szakembert választ! Mi vállaljuk, hogy a téglájához a legjobb hőszigetelő megoldást ajánljuk, mert nem éri meg túlméretezett szigetelést sem csinálni.

Az ország egész részén dolgozunk és a helyi viszonylatokhoz képest mindig versenyképesek próbálunk maradni.

Teljes anyagbeszerzéssel és természetesen takarítással, hulladékelszállítással vállaljuk a munkálatokat. Egy jó hőszigeteléssel általánosságban 30 %-ot biztosan tud spórolni már az első havi fűtésszámlájával.


A hőszigetelés természetesen nem csak a meleg, hanem a hideg ellen is jó védekezés. Tudni illik hűtéshez 3 * annyi energia szükséges, mint a fűtéshez, ezért nem csak télen a fűtésen, hanem nyáron a hűtésen is rengeteget spórolunk.


Jobb közérzet, nyugodt alvás és szebb környezett a munkánk célja! 
Sütés- főzés:Jó hővezető képességű edények, pl: acél, zománcozott vas, vagy öntöttvas.Fedő használatával hamarabb megfő az ételÉrdkemes gyorskuktát használni!