Néhány kérdés ami felmerülhet Önben

A Néhány kérdés ami felmerülhet Önben tartalma

Hogy álljak neki a lakásfelújításnak?

Mindenesetben olyan kivitelezőt kell keresnünk, aki nem csak a kivitelezést biztosítja, hanem a megfelelő anyagokat is, ahogyan azt mi is tesszük, illetve rendelkezik referenciákkal, amelyek biztosítják Önt a minőségi munkákról, illetve figyelemébe ajánlja a kivitelezés árát, illetve az anyagköltségeket. Nem mindig drága, a drágább anyagköltség. Sokszor az árakon úgy csökkentenek a kivitelezők, hogy anyagot spórolnak ki, amellyel csak azt érik el, hogy későbbiekben további költekezésre kényszerülünk.

Mi a különbség a hőszigetelés vastagságai között?


A hőátadás a minél vastagabb szigetelőréteggel csökkenthető, ám bizonyos vastagságot követően a szellőztetést nem szabad figyelmen kívül hagyni, az biztosítani kell, illetve egy bizonyos vastagságot meghaladva már nem jelent többet a hőszigetelés, csupán többletköltséget.

Mivel jár egy homlokzati hőszigetelés?


Egy kivitelezés mindig rendetlenséggel, kosszal jár, ám a mi cégünknél a munkálatok közben és után is fontos a tisztaság. A kivitelezések árában a takarítás is benne van, illetve a rendrakás, azaz a kivitelezés előtti állapot visszaállítása.

Mennyi időt vesz igénybe?


Egy hőszigetelés kivitelezése egy 100m2-es ház esetében maximum két hétig tart, amelyben a teljes színezés, szigetelés, állványozás, illetve takarítás is beletartozik.

Mennyibe kerül egy teljes homlokzati kivitelezés?


A teljes kivitelezés árai mindenesetben változóak, melyek részben az anyagártól függenek. Egy adott kivitelezési ár általában mindig azonos, amely a falfelület alapján adódik, ha cégünket nem csak kivitelezéssel, hanem az anyag beszerzésével is megbízza, abban az esetben az anyagár 10%-át elengedjük.

Hogy lehetséges az országos szolgáltatás?

Az országos felmérést díjmentesen igénybe veheti területi képviselőink segítségével, az országos kivitelezést pedig két részre osztottuk országunkban. Az egyik felét a nyugati, míg a másik felét a keleti csapatunk végzi, ezek a csapatok persze mind a mi cégünket képezi, azért a garantált minőség feltétlenül fennáll minden régióban.

Tényleg tudnak országos kiszállítást és kivitelezést vállalni?

Cégünk országos kiszállítást is tud biztosítani, mivel minden megyeszékhelyen rendelkezünk raktárépülettel, ahonnan a területi kiszállítás megvalósítható. Amelyet a hetes pontban említettünk.

Hogyan keresheti fel ügyfélszolgálatunkat?


Cégünket elérheti a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén, illetve személyesen, melyhez címet és térképet szintén a kapcsolat menüpontban találhat meg.