- Országos szintű ingyenes helyszíni felmérés és árajánlatadás -

A pályázati felhívást, az útmutatót, a pályázói adatlapot és nyilatkozatot, valamint a mellékleteket a csatlakozó dokumentumok tartalmazzák.

A pályázati felhívás megjelenését követően, a pályázatok folyamatosan nyújthatók be, legkésőbb 2010. október 30. 12 óráig, vagy a forrás rendelkezésre állásának függvényében a miniszter döntéséig.

2010. március 8. Új KESZ melléklet – módosult az energetikai számítás

 

Figyelem: a pályázatok mellé kötelezően benyújtandó Környezetvédelmi Energetikai Számítás módosult. A régebbi verzióval elkészített számításokat nem kell újra elkészíttetni, az így beküldött pályázatoknál legfeljebb kiegészítő adatok benyújtására lesz szükség. Ahol még nem készült energetikai számítás, ott kérjük, az új verzióval (a fájlban az „info” és „def” lapon megjelölve: 3. verzió) dolgozzanak!

 

 

A KESZ táblázat kiegészült 4 tételjegyzék lappal („adm” lapok). Ezek a papíron beküldendő Pályázói Adatlap részét képező tételjegyzék táblákat helyettesítik. Akiknek nincs lehetősége az elektronikus KESZ tételjegyzéket kitölteni, azok továbbra is beküldhetik ezen adatokat a kinyomtatott Pályázói Adatlapon, egyéb esetekben kérjük, hogy csak az elektronikus verziót használják! A Pályázói Adatlap többi része továbbra is kötelezően kitöltendő és benyújtandó.

A KESZ kitöltési útmutatója külön dokumentumban található a mellékletek között, és az esetlegesen beérkező kérdések alapján folyamatosan frissítésre kerül.

Dokumentumok:

Érdeklődjön most ügyfélszolgálatunkon

SPAM elleni védelem: Írja be számmal a tizenkettest!
Az ön E-mail címe:
Telefonszám
Írja be az üzenetet:

Megtakarítás kalkulátor

 

 

Hőszigetelés vastagsága:

cm

 

Átlagos fűtésszámlám a

szigetelés előtt:

Ft/hó

 

 

 

Megtakarításom a

szigetelés után:

Ft/hó

A kalkulátor még béta változat és lehetnek eltérések! Ahhoz, hogy kifejezetten az ön otthonához pontos kalkulációt kapjon, keresse ügyfélszolgálatunk!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hőszigetelés nélkül

Hőszigetelő rendszerek

Homlokzati hőszigetelés