Hőszigetelő facebook csoport indítása!

2019.12.31
Cégünk úgy döntött, hogy alapít egy facebook csoportot, hogy közelebb hozzuk a kivitelezőket egymáshoz. Miért csináltuk? Pusztán a minőség javításának érdekében.

Magyarországon, mivel jelenleg sincs hőszigetelő szakember okj képzés, ezért sokan az internetről vagy egy régi szakitól, youtube videókból ”tanulnak” szigetelni. Ezzel nem is lenne baj, ha felelősségteljesen vágunk bele otthon a saját falazatunk szigetelésében, de sokan átesnek a ló túloldalára és „2 napon belül feldobáljuk” címszóval másnak kárt okozva maszekolnak.

Szeretnénk kigyűjteni Magyarországon az igényes és felelősségteljes kivitelezőket, akikkel a későbbiekben akár együttműködve tudnánk legalább egy kis szeletet jobbá tenni.

Mit oszthatsz meg a csoportban?

Tanácsokat oszthatsz meg vagy kérdezhetsz. Nagyon sokszor egy-egy felmérés után én is felhívtam egy energetikus barátomat de nem szégyeltem megkérdezni a gyártó egyik szakemberét se. Kérdezni nem gáz, elrontani pedig drága.

A közösség erejével és a folyamatos szűréssel magas színvonalú csoportot tudunk létrehozni, amely az olyan vállalkozókat fogja összefogni, akik tényleg szeretik csinálni a szakmájukat és szeretnék bővíteni a szakmai tudásukat.

Egy jó csoport alapja a jó humor, ezért csoporttól független témában nyugodtan oszthatsz meg tartalmat!

Amire ne használd a csoportot!

Nem adok-veszek és nem apróhirdető oldal. Nem veszünk részt segédmunkások szervezésében és minden álláshirdetést törlünk!

A facebook csoportban, mivel kollégák vagyunk ezért tegeződünk!

Köszönjük a bizalmat és itt a várva várt link! Csatlakozz te is