- Országos szintű ingyenes helyszíni felmérés és árajánlatadás -

szigetelés referenciaHőszigetelő tevékenységünket természetesen nem csak családi házaknál, hanem társasházaknál, vagy éppen panellakásoknál is alkalmazni szoktuk.

Amennyiben összeül a lakógyűlés és úgy dönt, hogy összefogva hőszigeteltetik a homlokzatot, mi szívesen küldünk önöknek egy kedvezményes árajánlatot, mely mellé ötleteket  is adunk az új kinézet eléréséhez.

Amennyiben úgy döntenek, hogy a teljes homlokzatot hőszigetelik, úgy a fűtés összköltsége általában 30%-al csökkenni szokott. Ez természetesen függ a téglától, a hőszigetelés vastagságától, illetve a panel többi korszerűsítésre váró részétől.

A kivitelezés mellett, akár a teljes munkafolyamatot is felvállalhatja cégünk, mivel a honlapunkon megtekinthető anyagokat egy teljes projekt megvalósítása esetén jelentős kedvezménnyel biztosítunk, így a végösszeg jóval barátibb, mintha több céget bíztak volna meg egyszerre. Természetesen nem csak hőszigetelő rendszereket, vakolatokat és nyílászárókat tudunk beszerezni, hanem akár a teljes kivitelezést is el tudjuk vállalni, a ceruza megfogásától, egészen a tetőfedésig.

Árajánlatadás:

Termékeinkre, ha pontos méreteket mond, megközelítőleg pontos árat tudunk ajánlani, melyhez akár hitelkalkulációt is csatolhatunk. A kivitelezési munkálatoknál már más a helyzet. Ahhoz, hogy tudjunk mondani egy megközelítő és végül pontos árat, az egyik munkatársunknak a helyszínre kell fáradni és a felmérések után megfelelő szigetelésméretezéssel, akár anyaggal együtt is egy árat ajánlunk. Ehhez természetesen ugyanúgy hitelt is tudunk biztosítani, akár személyre szabva.

Ha felkeltettük figyelmét, a következő munkamenetet szoktuk követni:

  1. Megkeres bennünket Telefonon, E-mailen, vagy SZEMÉLYESEN
  2. Felmérést végzünk a helyszínen, vagy ha már van konkrét felmérése, akkor mi küldhetünk önnek egy versenyképes árajánlatot. Természetesen szerződést csak személyesen kötünk, előző állapotfelmérés után.
  3. Szerződéskötés (személyesen)
  4. A kijelölt időpontokban elvégezzük a munkálatokat (Munka menete)
  5. Számlaadási kötelességünket teljesítjük
  6. A hőszigetelés elvégzése után ügyfélszolgálatunk továbbra is a rendelkezésére áll, mivel csak garanciális, minőségi kivitelezést végzünk.

A felújítás költségeit több féleképpen lehet finanszírozni:

Készpénz: megrendeléskor fizetendő 50% előleg, a beépítés befejezését követően fizetendő a maradék 50% (anyagilag ez a kedvezőbb megoldás)

Részletfizetés: a mellékelt részletfizetési tájékoztatónak megfelelően, vagy akár személyre szabva.

Érdeklődjön most ügyfélszolgálatunkon

SPAM elleni védelem: Írja be számmal a tizenkettest!
Az ön E-mail címe:
Telefonszám
Írja be az üzenetet:

Megtakarítás kalkulátor

 

 

Hőszigetelés vastagsága:

cm

 

Átlagos fűtésszámlám a

szigetelés előtt:

Ft/hó

 

 

 

Megtakarításom a

szigetelés után:

Ft/hó

A kalkulátor még béta változat és lehetnek eltérések! Ahhoz, hogy kifejezetten az ön otthonához pontos kalkulációt kapjon, keresse ügyfélszolgálatunk!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hőszigetelés nélkül

Hőszigetelő rendszerek

Homlokzati hőszigetelés