- Országos szintű ingyenes helyszíni felmérés és árajánlatadás -

Feladata a megfelelő komfortérzett fenntartása az évszak és az időjárástól függetlenül. Nyáron a végtelen napsütés, míg télen a zord fagyok jelentik a legnagyobb kihívást. Megfelelő hőszigetelő rendszerek segítségével javíthatja az otthona belső klímáját, ráadásul jelentősen csökkentheti a fűtés/hűtés költségeit. Cégünk már több mint 10 éve foglalkozik hőszigeteléssel, ezen idő alatt rengeteget kutattunk a jó hatásfokú és környezetbarát szigetelés elérése érdekében.

 

Miért fontos a jó hőszigetelés?

Röviden és tömören, hogy jó közérzetett biztosítsunk a lakás minden részében.

Ha egy hőszigeteletlen lakásban járunk, akkor észrevehetjük azt, hogy a különböző helységekben, illetve a külső falaktól a ház középpontjába érve más hőmérsékleteket érezhetünk. Tulajdonképpen egy jó hőszigetelő rendszerrel ezt az érzetett szüntetjük meg.

Mire való még:

Évszaktól függően, a hideg-meleg váltakozása miatt a falaink is változnak. Nyáron domború, míg télen homorú lesz. Hosszú éveken át történő mozgások meggyengíthetik a falaink élettartalmát, amely egy hajszálrepedéstől egészen termetes repedésig is eljuthat. A szigetelő rendszerek a fagyhatár kiterjesztése miatt a gépészeti csöveink fagyveszélyét is csökkentik.

Penészedés falgombásodás:

Sok ellentétes véleményt hallottam, hogy egy szigetelés a légzárás miatt akár gombásodást, penészt is előidézhetünk vele a lakásunkban. Szerintünk ez egy eléggé téves vélemény.

Mivel a harmatpontot kitoltuk a falsíkra, így egy átgondolt szellőztetés és megfelelő szakember munkája segítségével csökkentjük a párakondenzációs veszélyt. Magyarul még egyszer kiemelném, hogy megfelelő szakember és átgondolt szellőztetésnél ez az épületek belső penészedésének és gombásának megszűnését jelenti

Költségmegtakarítás:

A megrendelőink 90 %-a költségmegtakarítási szempontból kér fel bennünket, mint kivitelező céget. A polisztirollapos hőszigetelés alkalmazásával egy fal hőszigetelő képessége 40-70%-al nőhet, melyet már jelentősen észrevehetünk a pénztárcánkon.

Ahhoz, hogy mennyit spórolunk, nagyon függ az anyagminőségtől, a ház további hőszigetelt vagy hőszigetelés nélküli részeitől, a tégla hőátadó képességétől és a kivitelező cég gondos munkájától. Megtakarítás kalkulátor...

Cégünk a 10 éves hőszigetelési tapasztala során megtanult egy pár dolgot, így egy érdeklődés, vagy személyes felmérés során szívesen számolunk önnek egy közelítő értéket, hogy mennyit spórolhat, ha velünk csináltatja a szigetelést.

Klímatizálás:

Természetesen egy jó szigetelés nem csak a házunk fűtési, hanem a hűtési energiát is kíméli, ráadásul háromszor annyit, mivel 1 celsius fok hűtéshez háromszor annyi energia kell, mint ugyanennyi fok hűtéséhez.

Könnyebben értékesíthető ingatlanok

A több éves panelfelújítások után mára oda jutottunk, hogy elkezdték statisztikailag is felmérni a hőszigetelelt és hőszigeteletlen lakások közti különbséget. Sajnos a panellakásoknál az árban még nem mutatkozik különbség, mivel a gazdasági válság a lakásvásárlásokat eléggé visszavetette, de az tény, hogy könnyebben értékesíthető a hőszigetelt társasházi lakás. A családi házaknál azonban már az árakban is találhatunk különbséget, mivel 5-10 %-al drágábban is értékesíteni lehet az ilyen ingatlanokat.

Környezetvédelem:

Ha a házát hőszigeteli, azzal a környezetét is védi. Az új ingatlaneladási törvények miatt mára kötelező a lakászöldkártya, amellyel a lakásának káros-anyag kibocsátását besorolják egy energiaosztályba, majd egy bizonylatot adnak róla. Lehet ma még nem érdekes egy lakásvásárláskor egy ház energia besorolása, de pár év múlva már jelentősen előtérbe fog helyeződni a környezetvédelem és a megújuló energiaforrások használata.

Szebb homlokzati látvány

A megrendelőink egy része elsőnek csak a homlokzat felújítása miatt keres fel bennünket, melyen, ha már dolgozunk, általában le is szigetelünk. A hőszigeteléssel egy elég jó felületet képezünk a falon, a repedések nehezen jelennek meg, leomlani pedig elég nehezen tud. Ezzel hosszútávon szép homlokzatot képeztünk a falazatunkra.

Ha még most tanácstalan, akkor cégünk szívesen segít a megfelelő hőszigetelő kiválasztásában és kivitelezésében.

Hőszigetelés javulása a szigetelés mértéke szerint építőanyagra nézve:

A legkisebb értékű számnak a legjobb a hőszigetelő képessége, míg a legnagyobbnak a legrosszabb. A számok az U értéket képezik, vagyis, hogy a falon 1K hőmérsékletváltozás esetén hány kW energia megy át.

Érdeklődjön most ügyfélszolgálatunkon

SPAM elleni védelem: Írja be számmal a tizenkettest!
Az ön E-mail címe:
Telefonszám
Írja be az üzenetet:

Megtakarítás kalkulátor

 

 

Hőszigetelés vastagsága:

cm

 

Átlagos fűtésszámlám a

szigetelés előtt:

Ft/hó

 

 

 

Megtakarításom a

szigetelés után:

Ft/hó

A kalkulátor még béta változat és lehetnek eltérések! Ahhoz, hogy kifejezetten az ön otthonához pontos kalkulációt kapjon, keresse ügyfélszolgálatunk!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hőszigetelés nélkül

Hőszigetelő rendszerek

Homlokzati hőszigetelés