- Országos szintű ingyenes helyszíni felmérés és árajánlatadás -

Cikkünket elsősorban azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik tudják szabályozni a távfűtésüket és egyedi mérőóra található a lakásukban.  Sajnos jelenleg még azokból a lakásokból is több van, ahol egyszerűen csap sincs a radiátoron, nem hogy még szabályozni lehessen az egész lakás fűtési energiafelhasználását. 

Kattintson tovább a spórolási tippeket szeretne olvasni!

 

Erről már a Kivitelezői honlapunkon is írtam, de itt is megemlítem, hogy ha 1˚C-kal lejjebb tekeri a hőmérsékletet, akkor kb. 5% energiát takarít meg, amely már mondjuk 25 fokról 20 fokra való csökkentésnél akár 25% fűtésszámla csökkentést is jelenthet.

A radiátort körbepakolni és eltakarni sem ajánlatos, mivel a levegő keringetése akadályokba ütközik.

Szellőztetésnél télen javasolt a napi egyszeres, kb. 5-10 perces teljesen kitárt ablakos szellőztetés, mivel ez egy olyan időintervallum, amelynél a bútorok, parketta még nem hűl ki, mégis légcsere történt a helyiségben.

Télen napsütéses napokon érdemes kihúzni a sötétítőt, felhúzni a redőnyöket, akár a függönyt is el lehet húzni, mivel a természetes fény és a napsütés melege simán pótolhatja az elvesztegetet energiát.  

Tippek kivitelezői szemmel:

Érdemes összeállni a lakóközösségnek és akár közös erővel korszerűsíteni a fűtést, cserélni a nyílászárókat és természetesen hőszigetelni az egész lakótömböt.

Bevallom, hogy nem akarunk rosszat senkinek, megpróbáljuk a legjobb ajánlatott adni a megbízóinknak. Tudjuk nagyon jól, hogy főleg a válság idején nem könnyű boldogulni, de megéri befektetni, mivel már az első hónaptól kezdve érezhetik a hőszigetelt lakás előnyét.

Panellakásos megbízóinknak készültünk egy akcióval, miszerint, ha velünk vállaltatja fel az egész lakótömböt, akkor a vakolatból, hőszigetelő rendszerből és a nyílászárókból 30% kedvezményt biztosítunk. Jelenleg ez a kedvezmény csak a mi cégünknél él, mivel számunkra leginkább az eredeti szakmánk, vagyis a kivitelezés fontos, nem pedig a kereskedelem.

Minden ügyfelünknek a felmérést követően az árajánlat kiadásánál, igény szerint hitelkalkulációt is adunk.

Hívjon bizalommal az elérhetőségeink egyikén!

Érdeklődjön most ügyfélszolgálatunkon

SPAM elleni védelem: Írja be számmal a tizenkettest!
Az ön E-mail címe:
Telefonszám
Írja be az üzenetet:

Megtakarítás kalkulátor

 

 

Hőszigetelés vastagsága:

cm

 

Átlagos fűtésszámlám a

szigetelés előtt:

Ft/hó

 

 

 

Megtakarításom a

szigetelés után:

Ft/hó

A kalkulátor még béta változat és lehetnek eltérések! Ahhoz, hogy kifejezetten az ön otthonához pontos kalkulációt kapjon, keresse ügyfélszolgálatunk!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hőszigetelés nélkül

Hőszigetelő rendszerek

Homlokzati hőszigetelés