- Országos szintű ingyenes helyszíni felmérés és árajánlatadás -

Mindenesetben olyan kivitelezőt kell keresnünk, aki nem csak a kivitelezést biztosítja, hanem a megfelelő anyagokat is, ahogyan azt mi is tesszük, illetve rendelkezik referenciákkal, amelyek biztosítják Önt a minőségi munkákról, illetve figyelemébe ajánlja a kivitelezés árát, illetve az anyagköltségeket. Nem mindig drága, a drágább anyagköltség. Sokszor az árakon úgy csökkentenek a kivitelezők, hogy anyagot spórolnak ki, amellyel csak azt érik el, hogy későbbiekben további költekezésre kényszerülünk.

A hőátadás a minél vastagabb szigetelőréteggel csökkenthető, ám bizonyos vastagságot követően a szellőztetést nem szabad figyelmen kívül hagyni, az biztosítani kell, illetve egy bizonyos vastagságot meghaladva már nem jelent többet a hőszigetelés, csupán többletköltséget.

Egy kivitelezés mindig rendetlenséggel, kosszal jár, ám a mi cégünknél a munkálatok közben és után is fontos a tisztaság. A kivitelezések árában a takarítás is benne van, illetve a rendrakás, azaz a kivitelezés előtti állapot visszaállítása.

Egy hőszigetelés kivitelezése egy 100m2-es ház esetében maximum két hétig tart, amelyben a teljes színezés, szigetelés, állványozás, illetve takarítás is beletartozik.

A teljes kivitelezés árai mindenesetben változóak, melyek részben az anyagártól függenek. Egy adott kivitelezési ár általában mindig azonos, amely a falfelület alapján adódik, ha cégünket nem csak kivitelezéssel, hanem az anyag beszerzésével is megbízza, abban az esetben az anyagár 10%-át elengedjük.

Az országos felmérést díjmentesen igénybe veheti területi képviselőink segítségével, az országos kivitelezést pedig két részre osztottuk országunkban. Az egyik felét a nyugati, míg a másik felét a keleti csapatunk végzi, ezek a csapatok persze mind a mi cégünket képezi, azért a garantált minőség feltétlenül fennáll minden régióban.

Cégünk országos kiszállítást is tud biztosítani, mivel minden megyeszékhelyen rendelkezünk raktárépülettel, ahonnan a területi kiszállítás megvalósítható. Amelyet a hetes pontban említettünk.

Cégünket elérheti a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek egyikén, illetve személyesen, melyhez címet és térképet szintén a kapcsolat menüpontban találhat meg.

Érdeklődjön most ügyfélszolgálatunkon

SPAM elleni védelem: Írja be számmal a tizenkettest!
Az ön E-mail címe:
Telefonszám
Írja be az üzenetet:

Megtakarítás kalkulátor

 

 

Hőszigetelés vastagsága:

cm

 

Átlagos fűtésszámlám a

szigetelés előtt:

Ft/hó

 

 

 

Megtakarításom a

szigetelés után:

Ft/hó

A kalkulátor még béta változat és lehetnek eltérések! Ahhoz, hogy kifejezetten az ön otthonához pontos kalkulációt kapjon, keresse ügyfélszolgálatunk!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hőszigetelés nélkül

Hőszigetelő rendszerek

Homlokzati hőszigetelés